Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
enerBiO
Kornbrød med gurkemeje og hamp
enerBiO
Kornbrød med gurkemeje og hamp
Produktbeskrivelse og -detaljer
Saatenbrot mit Kurkuma & Hanf 500g Bio gf
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isenhägener Str. 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
0800 76776266
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio Backmischung für ein glutenfreies Saatenbrot mit Kurkuma und Hanf
Ingredienser
Zutaten:HAFERvollkornflocken* glutenfrei, Sonnenblumenkerne*, SESAM*, Gold-Leinsaat*, geschrotete Kürbiskerne*, geschrotete Gold-Leinsaat*, Hanfsaat* 4 %, Kürbiskerne*, gemahlene Flohsamenschalen*, Meersalz, Chiasamen* (Salvia hispanica) 1 %, Curcuma* 0,05 %
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g |
---|
| | |
| forberedt | |
energi | 1230 kj / 295 kcal | |
fedt | 16 g | |
heraf | | |
- mættede fedtsyrer | 2,2 g | |
alfa-linolensyre | 1,87 g | |
kulhydrater | 23 g | |
heraf | | |
- sukker | 0,5 g | |
kostfibre | 8,2 g | |
protein | 12 g | |
salt | 1,04 g | |
| | |
Opbevaring og anvendelse
Tilberedning
Ohne Vorheizen im Backofen bei 200° C Ober- und Unterhitze für ca. 80 Minuten backen.