Produktbeskrivelse og -detaljer
Må vi introducere? Brød 2.0. Oprør mod konventionen: Du kan også lave vores enerBiO Kornbrød gurkemeje og hamp uden gær eller mel - og smager derfor godt ikke kun for veganere, men også for alle, der følger en glutenfri diæt. Det fiberrige brød indeholder talrige Flager og frø, krydret gurkemeje og aromatiske hampefrø. Lige noget for alle, der er klar til at smøre morgendagens sandwich.
Alfa-linolensyren indeholdt i enerBiO Kornbrød gurkemeje og hamp bidrager til at opretholde et normalt kolesteroltal i blodet.Denne gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag af 2 g alfa-linolensyre. Det svarer til 107 g bagt brød, en portion brød svarer til cirka 100 g. Det bagte brød (ca. 760 g) indeholder ca. 7 portioner.
En varieret og afbalanceret kost samt en sund livsstil med tilstrækkelig motion er grundlæggende krav til dit Sundhed.
Alle produkter fra vores ROSSMANN mærke enerBiO kommer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Derudover får vi jævnligt vores produkter kontrolleret af uafhængige institutter, hvilket sikrer vedvarende kvalitet.
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isenhägener Str. 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU-/Nicht-EU Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio bageblanding til et glutenfrit frøbrød med gurkemeje og hamp
Ingredienser
HAREfuldkornsflager* glutenfri, Solsikkefrø*, SESAM*, guldhørfrø*, knuste græskarkerner*, knuste guldlinfrø*, hampefrø* 4%, græskarkerner*, malede psylliumskaller*, havsalt, chiafrø * (Salvia hispanica) 1%, gurkemeje * 0,05%. Kan indeholde spor af nødder .
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
referenceindtag per dag | Referenzmengen für die tägliche Zufuhr von Vitaminen und Mineralstoffen | |
energi | 1230 kj / 295 kcal | |
fedt | 16 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 2,2 g | |
- Omega-3-fedtsyrer | 1,87 g | |
kulhydrater | 23 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,5 g | |
kostfibre | 8,2 g | |
protein | 12 g | |
salt | 1,04 g | |
Opbevaring og anvendelse
Tilberedning
Dertil tilføjes: 400 ml koldt vand
Kom blandingen i en skål og hæld 400 ml koldt vand over. Rør kort rundt med en ske, lad det trække i 2 - 3 minutter og rør godt igen.
Med våde hænder formes blandingen til et ovalt brød og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Glat toppen af brødet med lidt vand.
Sæt bagepladen i den kolde ovnrist (midterste rist). Sæt ovnen på 200 °C over- og undervarme og bag i cirka 80 minutter. Lad brødet køle ordentligt af, inden det skæres.