Produktbeskrivelse og -detaljer
Afmel din egen kage! Helt frigjort og lækkert på samme tid: Vores veganske og glutenfri enerBiO Kernebrød Life Changing Bread har frigjort sig fra alle de konventionelle idéer om brød: Mel, gær, sukker, tilsætningsstoffer** og hævemidler for eksempel. Kommer det til at ændre dit liv? Det ved vi ikke. Men det, ved vi, er: Vores brød er med sine flager, kerner og frø rig på omega-3-fedtsyrer og fibre. I al beskedenhed kræver det hverken særlig opmærksomhed eller bageform. Hvad venter du på? Pak ud, rør rundt, bag, nyd!
Bringer et frisk pust ind i din kærlighed til brød. Du vil gerne prøve noget nyt, men ønsker ikke at give afkald på dit Life Changing Bread? Tilsæt blot 100 g små, skårne enerBiO-tørrede frugter eller 100 g forskellige enerBiO-nødder til brødet, før det bages. Vil du have det sødt og nøddeagtig på samme tid? Så tag 100 g enerBiO Studenterhavre.
Alle produkter fra vores ROSSMANN mærke enerBiO kommer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Vi får også vores produkter jævnligt kontrolleret af uafhængige institutter - på den måde sikrer vi ensartet kvalitet.
- rig på omega-3 fedtsyrer
- proteinkilde
- uden mel og gær
- glutenfri
- vegansk
** Ingredienser indeholder naturligt sukker
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägenerstr. 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk bageblanding til glutenfrit kernebrød
Ingredienser
44,8% FULDKORN HAVERFLAGER* glutenfri, 12% malet hørfrø*, 10% SESAM*, 10% Solsikkefrø*, 10% hørfrø *, 6% gylden hirse *, 3% chiafrø (Salvia hispanica) *, 2,6 % formalede psylliumskaller * , Havsalt
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Kan indeholde spor af NØDDER/NØDDER, SOJA, SENNEP og LUPINER .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
zubereitetes Brot | ||
referenceindtag per dag | Referenzmengen für die tägliche Zufuhr von Vitaminen und Mineralstoffen | |
energi | 1132 kj / 271 kcal | |
fedt | 14,0 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,8 g | |
- Omega-3-fedtsyrer | 3,17 g | |
kulhydrater | 22,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,5 g | |
kostfibre | 9,0 g | |
protein | 10,0 g | |
salt | 0,99 g | |
Opbevaring og anvendelse
Tilberedning
Dertil tilføjes: 450 ml koldt vand.
Hæld blandingen i en skål og rør kort med en ske, og lad det svulme op i 2-3 minutter og rør godt igen.
Med våde hænder formes blandingen til et ovalt brød og lægges på en bageplade beklædt med Bagepapir . Pensl brødet med lidt vand.
Sæt bagepladen i den kolde ovn (midterste rille). Sæt ovnen på 200 °C over- og undervarme og bag i cirka 80 minutter.
Lad brødet køle grundigt af, inden det skæres.