Produktbeskrivelse og -detaljer
Glutenfrit alternativ til pastapladen: Vores enerBiO Oat Spirelli er en lækker kilde til fiber og protein og imponerer med deres solide havresmag lavet af økologisk dyrket havremel. Dette appellerer ikke kun til alle, der følger en glutenfri diæt – men er en ægte smagsberigelse til enhver form for pastaret, enhver appetitlig gryderet og enhver lækker pastasalat.
- Kilde til protein og fiber
- glutenfri**
- vegansk**
**naturlig vegansk og glutenfri
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-006
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Glutenfri pasta
Ingredienser
Bio havremel*.
*fra kontrolleret økologisk landbrug.
Kan indeholde ÆG og SOJA .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1505 kj / 357 kcal | |
fedt | 6,8 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,5 g | |
kulhydrater | 53,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,1 g | |
kostfibre | 10,0 g | |
protein | 16,0 g | |
salt | 0,001 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares køligt, tørt og beskyttet mod lys.
Tilberedning
Kog pastaen i kogende vand til den ønskede fasthed.