Produktbeskrivelse og -detaljer
For kendere og alle, der ønsker at blive det: Vores enerBiO ekstra jomfruolivenolie fra Grækenland er den ideelle ledsager til alle retter fra middelhavsområdet. Uanset om det drejer sig om salater, grøntsager, kød eller fisk – den milde frugtagtige smag og det naturlige indhold af E-vitamin og Omega-9 fedtsyrer gør denne økologiske olie til en førsteklasses olie. Alle produkter fra vores ROSSMANN-mærke enerBiO stammer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Vi får også vores produkter testet regelmæssigt af uafhængige institutter - det er sådan, vi garanterer en ensartet kvalitet.
- førsteklasses kvalitet
- fremstillet direkte af oliven ved hjælp af udelukkende mekaniske processer
- medium frugtagtig
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
product@rossmann.info
Økologicertifikat
IT-BIO-006
Oprindelsesland/hjemsted
EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk ekstra jomfruolivenolie
Ingredienser
100% ekstra jomfru olivenolie*. * fra kontrolleret økologisk landbrug Oprindelse: Grækenland
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 ml | |
---|---|---|
energi | 3389 kj / 824 kcal | |
fedt | 92,0 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 13,0 g | |
- enkeltumættede fedtsyrer | 74,0 g | |
- flerumættede fedtsyrer | 5,0 g | |
kulhydrater | 0,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,0 g | |
kostfibre | 0,0 g | |
protein | 0,0 g | |
salt | 0,0 g | |
Anvendelse og brug
Olivenolie bliver tyktflydende ved temperaturer under 8 °C og har tendens til at flokkulere, men det forringer ikke kvaliteten.
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar flasken på et mørkt og køligt sted.