Produktbeskrivelse og -detaljer
Lækker sommerfuglepasta:
Denne farverige italienske pastaspecialitet i grøn, hvid og rød er velsmagende for både unge og gamle og bringer lækker sjov til tallerkenen! Vores tip: Du skal blot fremtrylle en farverig pastasalat.
Ressourcebesparende pastanydelse:
Bio, sæsonbestemt og regionalt fra Italien: Vores Farfalle Tricolore indeholder ingen kunstige farver, kun naturlige Ingredienser og er produceret med 100% vedvarende energi. Apropos bæredygtigt: Restproduktionen fra Farfalle bruges som dyrefoder.
Alle produkter fra vores ROSSMANN mærke enerBiO kommer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Derudover får vi jævnligt vores produkter kontrolleret af uafhængige institutter, hvilket sikrer vedvarende kvalitet.
- Madlavningstid: 8-10 minutter
- vegansk
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Str. 16, DE-30938 Burgwedel
www.rossmann.de
Økologicertifikat
IT-BIO-006
Oprindelsesland/hjemsted
EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio pasta lavet af durumhvede semulje med tomatpulver, spinatpulver
Ingredienser
HÅRHVEDE SELUTION*, HÅRHVEDE SELUTION med tomatpulver*, HARD HVEDE SELUTION med spinatpulver*. Tomatpulver*: 3 % i de røde nudler. Spinatpulver*: 2% i de grønne nudler * Bio specifikation: 33% SELUTION NUDLER (100% HARD HVEDE SELUTION*), 33% Røde Nudler (97% HURUM HVEDE SELUTION*, 3% Dehydreret tomatpulver*), 33% Grønne Nudler (98% HARD HVEDE SELUTION*, 2% Dehydreret Spinatpulver ).
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Kan indeholde spor af SENNEP .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1512 kj / 357 kcal | |
fedt | 1,5 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,2 g | |
kulhydrater | 72,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,4 g | |
kostfibre | 3,5 g | |
protein | 12,0 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares køligt, tørt og beskyttet mod lys.
Tilberedning
Kom pastaen i rigeligt kogende, saltet vand (1 liter vand pr. 100g pasta) og lad det koge blidt i cirka 8-10 minutter, indtil pastaen er al dente. Rør rundt af og til. Dræn derefter.
Tilberedningstid: 8-10 minutter.