Produktbeskrivelse og -detaljer
Sprøde boller fra 1001 nat. Denne nydelse er lige så ren, som den er lækker: Vores enerBiO Falafel er en populær orientalsk snack lavet af kikærter og krydderier. Den populære bælgfrugtkikært imponerer med sit høje proteinindhold, men også med sin særligt milde og nøddeagtige smag. Tip til at spise falafel ved siden af: Nyd blot vores falafel på traditionel vis med et andet produkt fra enerBiO familien - det lækre enerBiO Tahini Sesamsmør.
Alle produkter fra vores ROSSMANN mærke enerBiO kommer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Vi får også vores produkter jævnligt kontrolleret af uafhængige institutter - på den måde sikrer vi ensartet kvalitet.
- vegansk
- glutenfri
- færdigblanding til ca 18 kugler
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Str. 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk færdigblanding til glutenfrie falafler
Ingredienser
Kikærtemel*, kikærtemel*, havsalt, spidskommen*, persille*, hvidløgspulver*, koriander*, hvid Peber*.
* fra kontrolleret økologisk landbrug.
Kan indeholde spor af NØDDER/NØDDER, SESAM, SOJA, SENP og LUPINER .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1414 kj / 336 kcal | |
fedt | 5,9 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,1 g | |
kulhydrater | 43 g | |
heraf | ||
- sukker | 2,6 g | |
kostfibre | 15 g | |
protein | 18 g | |
salt | 2,1 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares tørt og beskyttet mod varme.
Tilberedning
Grundopskrift:
For at lave cirka 18 enerBiO falafelkugler, rør posens indhold ud i 275 ml kogende vand og lad det svulme op i 15 minutter. Bland blandingen godt igen og form teskefulde kugler med fugtede hænder. Steg i rigeligt varm olie til de er gyldenbrune på alle sider.
Tip: For ekstra sprøde falafelkugler, rul dem i sesamfrø inden stegning. For ekstra krydderi: Hak 1 løg eller et halvt bundt frisk koriander fint og tilsæt grundopskriften. Kuglerne kan glimrende bruges som tilbehør, med salat, pita eller fladbrød.