Produktbeskrivelse og -detaljer
Alsidigt fyldstof. I orientalsk mad har det længe været en notorisk lækker specialitet – og det bliver også mere og mere populært herhjemme:
Vores enerBiO bulgur lavet af hvedekerner og er en aromatisk base til hurtig madlavning. Sød vores bulgur med honning med frisk frugt, du kan krydre den til grøntsagsretter og bruge den som base til grøntsagsfrikadeller eller i gryderetter.
Alle produkter fra vores ROSSMANN-mærke enerBiO stammer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Derudover får vi jævnligt vores produkter kontrolleret af uafhængige institutter, hvilket sikrer vedvarende kvalitet.
- vegansk**
*fra kontrolleret økologisk landbrug
** vegansk fra naturens side
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Str. 16; 30938 Burgwedel
Økologicertifikat
DE-ÖKO-003
Oprindelsesland/hjemsted
Ikke-EU-jordbrug
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk bulgur* af økologisk hvede
Ingredienser
Øko hårdHVEDE (74 %) og øko blødHVEDER (26 %). Kan indeholde spor af SKALFRUGTER, SESAM, SOJA og LUPINER.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
100 g ungekocht | ||
energi | 1572 kj / 371 kcal | |
fedt | 1,4 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,2 g | |
kulhydrater | 72 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,5 g | |
kostfibre | 9,3 g | |
protein | 13 g | |
salt | 0,03 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares tørt og beskyttet mod varme.
Tilberedning
Til 2 personer: Rør 150 g enerBiO Bulgur i tre gange så meget kogende saltvand, kog ved svag varme i ca. 8 minutter og lad den trække i 5 minutter: