Produktbeskrivelse og -detaljer
En balsamicoeddike til utallige fornøjelser: Vores enerBiO Aceto Balsamico di Modena lavet af vineddike og koncentreret druemost modner først på træfade og imponerer os derefter med sin sød og syrlige smag. Dette forfiner salatdressinger, giver smag til grøntsager, gør kød eller fisk endnu mere velsmagende og er også ideel til at tilberede den populære ret "Mozzarella Caprese". Men jack-of-all-trades ser også godt ud i desserter. Hvorfor "di Modena"? Fordi denne balsamicoeddike er fremstillet efter en strengt traditionel metode i den italienske provins Modena.
Alle produkter fra vores ROSSMANN mærke enerBiO kommer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Derudover får vi jævnligt vores produkter kontrolleret af uafhængige institutter, hvilket sikrer vedvarende kvalitet.
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Str. 16, 30938 Burgwedel
Økologicertifikat
IT-BIO-008
Oprindelsesland/hjemsted
Provinz Modena
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Aceto Balsamico di Modena IGP 6% syre
Ingredienser
Vineddike* (indeholder SULFITER), koncentreret druemost* (indeholder SULFITTER).
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
GDA | ||
referenceindtag per dag | gemäß Art. 32, Abs. 5 LMIV (Verordnung (EU) Nr. 1169/2011): Referenzmenge für den durchschn. Erwachsenen (8400 kj/2000 kcal.) | |
energi | 299 kj / 70 kcal | 3 % |
fedt | 0,0 g | 0,0 % |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,0 g | 0,0 % |
kulhydrater | 12,0 g | 5,0 % |
heraf | ||
- sukker | 11,0 g | 12,0 % |
kostfibre | 0,0 g | 0,0 % |
protein | 1,0 g | 2,0 % |
salt | < 0,01 g | 0,0 % |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares på et tørt sted og beskyttes mod lys og varme.