Produktbeskrivelse og -detaljer
Har du ikke bagt rundstykker i lang tid? For meget indsats? Ikke alle Ingredienser i huset? Med vores rullemix skal du bruge længere tid på at lede efter skålen end at blande dejen og lægge den på bagepladen. Sæt den i ovnen, læn dig tilbage og nyd den friske duft af rundstykker.
Fødevarevirksomhed
Navn: Bauck GmbH
Adresse: Duhenweitz 4 D-29571 Rosche
www.bauckhof.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio hurtige rundstykker med havre, glutenfri
Ingredienser
Havremel* glutenfri 40%, Majsstivelse*, rismel*, fuldkorns Rismel*, quinoasurdejspulver* (quinoamel*, Rismel*), tapiokastivelse*, Fortykningsmiddel: xanthangummi, stensalt, bagepulver (hævemiddel: Natriumbicarbonat, syrningsmiddel: Monopaliumtartrat, Majsstivelse*), malet psylliumskaller*
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Kan indeholde spor af soja, nødder/nødder, sesam, sennep og lupin.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1473 kj / 348 kcal | |
fedt | 2,5 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,5 g | |
kulhydrater | 73,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,4 g | |
kostfibre | 4,1 g | |
protein | 6,3 g | |
salt | 2,1 g | |
Opbevaring og anvendelse
Tilberedning
Variationer af opskrifter
Brød konfekture:
250 g = 1 bakke = 20 minis
500g = 2 bakker = 40 minis
Forbered dejen som normalt. Form cirka 20 små dejkugler (på størrelse med en valnød) ud af dejen. Rul dejkuglerne i frø eller Havregryn , læg dem på bagepladen og tryk dem let flade, da de hæver godt i ovnen. Uden hævetid ved 220 °C i 25-30 minutter. Bages (over-/undervarme).
Kringleruller
Ingredienser som ovenfor plus 50 g natron Tilbered dejen som normalt og hav rullerne klar. Bring 1 liter vand i kog i en større gryde, sluk for det og tilsæt straks langsomt 50 g natron (det skummer lidt). Lad rullerne flyde efter hinanden i natronbadet i cirka 45 sekunder. Fjern med hulske, læg på bageplade og bag ved 200°C i 30-35 minutter. Bages (over-/undervarme).