Produktbeskrivelse og -detaljer
Wunderbrødchens verdensmestre glæder sig over kombinationen af solsikkefrø, sesam- og valmuefrø i en let, saftig rulle, som kun ægte verdensmestre kan gøre. Denne titel er fortjent af den fremragende Demeter-kvalitet, den ukomplicerede tilberedning og selvfølgelig den fuldstændige glutenfri natur.
Fødevarevirksomhed
Navn: Bauck GmbH
Adresse: Duhenweitz 4, D-29571 Rosche
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bageblanding til glutenfri rundstykker med frø
Ingredienser
Frø* 48% (knust gyldne hørfrø*, Solsikkefrø**, SESAM**, blå valmuefrø*), HAVREfuldkornsflager glutenfri**, malet psylliumskaller*, stensalt
* fra kontrolleret økologisk landbrug
** fra biodynamisk dyrkning (78 %)
Kan indeholde spor af SOJA, NØDDER/NØDDER, SENP og LUPINER .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1881 kj / 452 kcal | |
fedt | 25,0 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 3,2 g | |
kulhydrater | 33,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,6 g | |
kostfibre | 13,0 g | |
protein | 17,0 g | |
salt | 1,6 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar på et køligt og tørt sted.
Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 220 °C over-/undervarme.
2. Bland kort rulleblandingen med vand i en skål. Lad dejen hæve i 5 minutter.
3. Del dejen i otte lige store stykker med fugtede hænder, rul dem til kugler og læg dem på en bageplade beklædt med Bagepapir . Flad dejstykkerne ud, så de bliver cirka 2 cm høje.
4. Sæt rullerne (uden hævetid) i den forvarmede ovn i middelhøjde.
5. Efter cirka 35 minutters bagning tages det ud af ovnen og køles helt af på en rist.