Produktbeskrivelse og -detaljer
For alle sportsentusiaster er Wunderbrødchen Protein med masser af protein og reduceret kulhydratindhold lige sagen. Dette gør bevidst glutenfri nydelse i Demeter-kvalitet særligt velsmagende og særdeles nem. For en ekstra portion strøm på spisebordet.
Fødevarevirksomhed
Navn: Bauck GmbH
Adresse: Duhenweitz 4, D-29571 Rosche
www.bauck.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bageblanding til glutenfri rundstykker
Ingredienser
HAVERKlid** glutenfri, HAVREfuldkornsflager** glutenfri, SESAM**, knuste hørfrø**, knuste græskarkerner*, SOJA-flager* 7%, Solsikkefrø**, knuste psylliumskaller*, puffet quinoa *, chiafrø* 3% (Salvia hispanica), stensalt
* fra kontrolleret økologisk landbrug
** fra biodynamisk dyrkning (70 %)
Kan indeholde spor af NØDDER/NØDDER, SENNEMP og LUPINER .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1812 kj / 435 kcal | |
fedt | 24,0 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 3,5 g | |
kulhydrater | 27,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,2 g | |
kostfibre | 17,0 g | |
protein | 20,0 g | |
salt | 2,1 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar på et køligt og tørt sted.
Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 220 °C over-/undervarme.
2. Bland ostemassen med varmt vand fra hanen, indtil ostemassen er opløst.
3. Rør rulleblandingen i ostemasse-vandblandingen. Lad dejen hæve i 5 minutter.
4. Del dejen i otte lige store stykker med fugtede hænder, rul dem til kugler og læg dem på en bageplade beklædt med Bagepapir . Flad dejstykkerne ud, så de bliver cirka 2 cm høje.
5. Sæt rullerne (uden hævetid) i den forvarmede ovn i middelhøjde.
6. Efter cirka 35 minutters bagning tages det ud af ovnen og køles helt af på en rist.