Produktbeskrivelse og -detaljer
Lige så lækkert som det originale vidunderbrød, lige så nemt at tilberede, uden mel, gær og sukker - de har tilføjet hele hasselnødder og mandler til den vidunderlige Formel . Svulmet natten over udvikler de mange Flager og frø deres helt særlige kraft.
Fødevarevirksomhed
Navn: Bauck GmbH
Adresse: Duhenweitz 4, D-29571 Rosche
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio brødbageblanding til glutenfri fuldkornshavebrød med 33% Fuldkornshavregryn, 51% frø og 11% nødder.
Ingredienser
HAVREfuldkornsflager* glutenfri, græskarkerner*, Solsikkefrø*, knuste hørfrø*, SESAM*, HASSELNØDDER* 7%, hørfrø*, MANDLER*4%, chiafrø* (Salvia hispanica) 3%, fuldkorns hirse flager*, malede psylliumskaller*, havsalt
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Kan indeholde spor af NUTS/NUTS .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
referenceindtag per dag | Referenzmengen für die tägliche Zufuhr von Vitaminen und Mineralstoffen | |
energi | 2026 kj / 487 kcal | |
fedt | 31,0 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 4,0 g | |
- Omega-3-fedtsyrer | 3,6 g | |
kulhydrater | 26,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,1 g | |
kostfibre | 13,0 g | |
protein | 19,0 g | |
salt | 1,3 g | |
NRV | ||
kalium | 546,8 mg | 27,0 % |
fosfor | 443,5 mg | 63,0 % |
magnesium | 240,0 mg | 64,0 % |
jern | 5,64 mg | 40,0 % |
zink | 4,42 mg | 44,0 % |
mangan | 3,12 mg | 156,0 % |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar på et køligt og tørt sted.
Tilberedning
Langsom grundlæggende forberedelse
1. Læg pakkens indhold i en skål og hæld 500 ml koldt vand over.
2. Bland dejen grundigt og lad den hvile i køleskabet i 3 timer eller natten over.
3. Hæld den faste dej i en godt smurt brødform (25 x 10 cm).
4. Fordel i formen med en fugtet spatel og glat den ud.
5. Sæt brødet i den kolde ovn og bag uden forvarmning ved 200°C over- og undervarme i cirka 80 minutter.
6. Tag straks ud af brødformen og lad den køle grundigt af på en rist inden udskæring.
Hurtig forberedelse
Bland som ovenfor med 600 ml kogende vand og lad det trække i 20 minutter. Bages i den forvarmede ovn i 70 minutter ved 200°C over- og undervarme.
Tip: Lad det køle grundigt af inden skæring. Alle Wunderbrød er gode til at fryse.
Opbevaringsnote: Det er bedst at opbevare dem i luftgennemtrængelige beholdere eller papirposer.