Produktbeskrivelse og -detaljer
Forbered i 5 minutter - bag i 25 minutter...
Bauckhof pizzadej smager som hjemmelavet og er hurtig og nem. Du tilsætter blot vand og olie, og du behøver ikke lade dejen hæve. Du skal blot toppe din pizza, som du vil.
Du kan få opskrifter fra gårdkøkkenet gratis på: info@bauckhof.de.
Fødevarevirksomhed
Navn: Bauck GmbH
Adresse: Duhenweitz 4 D-29571 Rosche
www.bauckhof.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio spelt pizzadej bageblanding
Ingredienser
SPELLETmel type 1050**(1) 95%, bagepulver (hævemiddel: Natriumbicarbonat, syrningsmiddel: Monopaliumtartrat, Majsstivelse*), gærflager* (gær*, HVEDEmel*, havsalt), havsalt
* fra kontrolleret økologisk landbrug
**fra biodynamisk dyrkning
(1) Spelt er en type hvede.
Kan indeholde spor af andre kornprodukter indeholdende gluten, nødder/nødder og sesam.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1435 kj / 339 kcal | |
fedt | 2,0 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,4 g | |
kulhydrater | 66,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,5 g | |
kostfibre | 4,9 g | |
protein | 11,0 g | |
salt | 2,0 g | |
Opbevaring og anvendelse
Tilberedning
- 1. Tilsæt vand og olie
Hæld posens Indhold i en skål. Tilsæt 175 ml lunkent vand eller mælk og 3 spsk olie (f.eks. Olivenolie).
- 2. Ælte
Bland enten med en spiseske og ælt derefter godt i hånden, eller brug en håndmikser (dejkrog) til en jævn dej.
- 3. Rul ud
Støv let toppen og arbejdsfladen med mel. Rul dejen ud til en bageplade (ca. 35 x 30 cm) eller to runde springforme (diameter 28 cm). Smør bradepanden med olie og læg dejen herpå.
- 4. Top, krydr og dryp med Olivenolie
Fordel dejen jævnt med tomatpuré. Top efter smag, krydr og dryp med olie. I stedet for tomatpuré kan du også bruge tomatketchup, tomatsauce, tomatsalsa eller purerede tomater.
- 5. Bagning
Bages i ovnen på nederste rille i ca 15 - 20 minutter (el-ovn forvarmet til 220°C, gasniveau 4, varmluftsovn 190°C).