Produktbeskrivelse og -detaljer
Med Bauckhof hurtige brødbageblanding kan du fremtrylle sprødt, frisk glutenfrit brød på kun 60 minutter. Du tilsætter blot 500 ml vand til blandingen: Bland i 2 minutter, lad hæve i 0 minutter, Bagning i 58 minutter. Færdig. Med frø, uden Gluten.
Fødevarevirksomhed
Navn: Bauck GmbH
Adresse: Duhenweitz 4 D-29571 Rosche
www.bauckhof.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Brødbageblanding
Ingredienser
Fuldkornsrismel* 41%, Majsstivelse*, frø* 12% (Solsikkefrø*, hørfrø*, SESAM*), Majsmel*, quinoasurdejspulver* (quinoamel*, Rismel*), Fortykningsmiddel: Guargummi*, stensalt, bagepulver (hævemiddel: Natriumbicarbonat, syrningsmiddel: Monopaliumtartrat, Majsstivelse*), malet psylliumskaller*
* fra kontrolleret økologisk landbrug
Kan indeholde spor af soja, nødder/nødder, sennep og lupiner.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1526 kj / 362 kcal | |
fedt | 6,6 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,9 g | |
kulhydrater | 64,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,7 g | |
kostfibre | 5,9 g | |
protein | 7,6 g | |
salt | 2,4 g | |
Opbevaring og anvendelse
Tilberedning
Tilsæt kun vand, ingen gær. Så nemt er det:
- 1. Forvarm ovnen til 225 °C over- og undervarme (gasniveau 4).
- 2. Rør den hurtige brødblanding kort i 500 ml lunkent vand med et piskeris eller håndmikser.
- 3. Giv ikke slip!
- 4. Hæld straks dejen i en smurt brødform (25 x 10 cm).
- 5. Glat toppen med vand og pensl derefter med olie. Brug en spatel eller kniv dyppet i olie, rids i midten.
- 6. Bag brødet ved 225°C i 50-60 minutter ved middelhøj varme.
- 7. Tag straks ud af brødformen og lad den køle grundigt af på en rist inden udskæring.