Produktbeskrivelse og -detaljer
Til det glutenfri havrebrød bruger de kun glutenfri havregryn. De glutenfri havregryn er fri for forurening med glutenholdige korn under dyrkning, transport og forarbejdning. De analyserer hver batch og garanterer 20 ppm gluten. De fleste mennesker med gluten kan inkludere glutenfri havre i deres ernæring , fordi proteinstrukturen i havre adskiller sig fra hvede, rug, spelt og byg.
Fødevarevirksomhed
Navn: Bauck GmbH
Adresse: Duhenweitz 4, D-29571 Rosche
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bageblanding til fuldkorns havrebrød med glutenfri Havregryn.
Ingredienser
HAREfuldkornsflager** glutenfri 70%, fuldkornsrismel** 22%, Boghvede* (boghvedemel*), havsalt, fortykningsmiddel: Guargummi*
* fra kontrolleret økologisk landbrug
**fra biodynamisk dyrkning
Kan indeholde spor af NØDDER/NØDDER og SESAM .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1507 kj / 357 kcal | |
fedt | 5,3 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,0 g | |
kulhydrater | 61,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,1 g | |
kostfibre | 8,3 g | |
protein | 12,0 g | |
salt | 1,9 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar på et køligt og tørt sted.
Tilberedning
De tilføjer også: 500ml lunkent vand og 1 pakke tørgær (eller 1/2 terning frisk gær).
Så nemt er det:
1. blande Bland pakkens indhold med 1 pakke tørgær. Mål præcis 500 ml lunkent vand og tilsæt det. (Hvis du vil bruge frisk gær: Opløs venligst 1/2 terning i lunkent vand på forhånd)
Bare rolig, hvis bageblandingen virker meget 'havreflageret' i starten, når du rører i den, bliver den til en glat brøddej.
2. Røre rundt: Bland med en håndmikser med dejkrog eller en foodprocessor med et piskeris i mindst 5 minutter til en dej og hæld den i en smurt 25 mm bradepande.
3. Glatte ud: Glat toppen af dejen i brødformen med rigeligt vand og pensl derefter med olie. 4. Giv slip. Dæk med folie og lad hæve et lunt sted i 20 minutter.
5. Bagning? Bag brødet i en forvarmet ovn ved 200°C i 60 minutter. Tip: Brødet får en særlig smuk overflade, hvis du stiller et ildfast fad med lidt kogende vand i ovnen under Bagning .
6. Lad køle af: Efter Bagning tages brødet ud af brødformen med det samme og lad det køle godt af på en rist inden udskæring.