Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Bauckhof
      Økologisk bageblanding havrebrød
      Bauckhof Økologisk bageblanding havrebrød
      Bauckhof Økologisk bageblanding havrebrød
      Bauckhof Økologisk bageblanding havrebrød

      Bauckhof
      Økologisk bageblanding havrebrød


      500 g (1 kg = 81,90 kr.)
      40 .95 kr.
      Levering mellem onsdag den 01.05.24 og torsdag den 02.05.24

      Bestillingsnr. 147451

      Produktbeskrivelse og -detaljer

      Til det glutenfri havrebrød bruger de kun glutenfri havregryn. De glutenfri havregryn er fri for forurening med glutenholdige korn under dyrkning, transport og forarbejdning. De analyserer hver batch og garanterer 20 ppm gluten. De fleste mennesker med gluten kan inkludere glutenfri havre i deres ernæring , fordi proteinstrukturen i havre adskiller sig fra hvede, rug, spelt og byg.

      Fødevarevirksomhed

      Navn: Bauck GmbH
      Adresse: Duhenweitz 4, D-29571 Rosche

      Økologicertifikat

      DE-ÖKO-007

      Oprindelsesland/hjemsted

      EU-Landwirtschaft

      Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer

      Lovbestemt varebetegnelse

      Bageblanding til fuldkorns havrebrød med glutenfri Havregryn.

      Ingredienser

      HAREfuldkornsflager** glutenfri 70%, fuldkornsrismel** 22%, Boghvede* (boghvedemel*), havsalt, fortykningsmiddel: Guargummi*

      * fra kontrolleret økologisk landbrug
      **fra biodynamisk dyrkning

      Kan indeholde spor af NØDDER/NØDDER og SESAM .

      Næringsværdier

      Gennemsnitlig næringsværdipr. 100 g
      energi1507 kj / 357 kcal
      fedt5,3 g
      heraf
      - mættede fedtsyrer1,0 g
      kulhydrater61,0 g
      heraf
      - sukker1,1 g
      kostfibre8,3 g
      protein12,0 g
      salt1,9 g

      Opbevaring og anvendelse

      Opbevarings- og brugsbetingelser

      Opbevar på et køligt og tørt sted.

      Tilberedning

      De tilføjer også: 500ml lunkent vand og 1 pakke tørgær (eller 1/2 terning frisk gær).
      Så nemt er det:
      1. blande Bland pakkens indhold med 1 pakke tørgær. Mål præcis 500 ml lunkent vand og tilsæt det. (Hvis du vil bruge frisk gær: Opløs venligst 1/2 terning i lunkent vand på forhånd)

      Bare rolig, hvis bageblandingen virker meget 'havreflageret' i starten, når du rører i den, bliver den til en glat brøddej.

      2. Røre rundt: Bland med en håndmikser med dejkrog eller en foodprocessor med et piskeris i mindst 5 minutter til en dej og hæld den i en smurt 25 mm bradepande.

      3. Glatte ud: Glat toppen af ​​dejen i brødformen med rigeligt vand og pensl derefter med olie. 4. Giv slip. Dæk med folie og lad hæve et lunt sted i 20 minutter.

      5. Bagning? Bag brødet i en forvarmet ovn ved 200°C i 60 minutter. Tip: Brødet får en særlig smuk overflade, hvis du stiller et ildfast fad med lidt kogende vand i ovnen under Bagning .

      6. Lad køle af: Efter Bagning tages brødet ud af brødformen med det samme og lad det køle godt af på en rist inden udskæring.

      Bauckhof
      Økologisk bageblanding havrebrød
      40 .95 kr.
      500 g (1 kg = 81,90 kr.)
      inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Der er opstået en fejl.

      Opdater venligst siden.