Produktbeskrivelse og -detaljer
En fin nøddeagtig smagsoplevelse til søndagsbrunch: De solide, glutenfri Alnavit økologiske chia quinoa ruller i praktisk dobbeltpakke bages lynhurtigt. De indeholder ingredienser af høj kvalitet som naturlig surdej, fuldkorns quinoamel, chiafrø og græskarkerner. De saftige ruller er ikke kun rige på fibre, men også en kilde til magnesium.
- økologisk kvalitet
- glutenfri,
- laktosefri
- , vegansk
- med fire frø
- med naturlig surdej
- rig på fiber
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnavit GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt
www.alnavit.com
Økologicertifikat
DE-ÖKO-003
Oprindelsesland/hjemsted
EU/Nicht-EU Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Glutenfri ruller med majsstivelse og fuldkorns quinoamel (økologisk)
Ingredienser
Vand, majsstivelse* 21%, naturlig rissurdej * (rismel*, vand), quinoa fuldkornsmel * 8%, chiafrø * 4% (Salvia hispanica), græskarkerner * 3%, SESAM* 3%, solsikkeolie*, majsmel*, rismel*, solsikkefrø* 1%, malet psylliumskaller*, hørfrømel*, ærteprotein*, DEXTROSE*, havsalt, gær*, fortykningsmiddel: guargummi*, xanthangummi; Krydderier*
* fra økologisk landbrug
Kan indeholde spor af ÆG, SOJA og LUPIN .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 982 kj / 235 kcal | |
fedt | 9,3 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,2 g | |
kulhydrater | 28 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,6 g | |
kostfibre | 7,9 g | |
protein | 5,8 g | |
salt | 1 g | |
magnesium | 65 mg |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares tørt og beskyttet mod varme. Efter åbning skal den opbevares i køleskabet og indtages inden for 2 dage.
Tilberedning
For en sprød nydelse, rist eller bag i ovnen i ca. 10 minutter ved 200°C (over- og undervarme).
Advarsler og vigtige oplysninger
Advarsler
Pakket i en beskyttende atmosfære.