Produktbeskrivelse og -detaljer
Den glutenfri Alnavit Bio gnocchi med quinoa er en ægte italiensk klassiker - men nyfortolket: De tilberedes al dente på kun 2 minutter og har et højt quinoaindhold på 10%. Med blot nogle få Ingredienser, fryder "noksene" med deres originale kartoffelsmag og rundes af med en let nøddeagtig note.
- Økologisk kvalitet,
- glutenfri,
- laktosefri
- ,
- vegansk
- med 10% quinoa,
- kog i kun 2 minutter eller steg på panden
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnavit GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt
www.alnavit.de
Økologicertifikat
IT-BIO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU/Nicht-EU Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer


Lovbestemt varebetegnelse
Glutenfri gnocchi lavet af kartofler og quinoa, pasteuriseret (Bio)
Ingredienser
Kartoffelmos* 70% (vand, kartoffelflager*, Anti-oxideringsmiddel: Rosmarinekstrakt*), quinoamel* 10%, Majsmel*, Kartoffelstivelse*, Majsstivelse*, Rismel*, havsalt, surhedsregulerende middel: mælkesyre
*fra økologisk landbrug
Kan indeholde spor af SOJA .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 647 kj / 152 kcal | |
fedt | < 0,5 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | < 0,1 g | |
kulhydrater | 36 g | |
heraf | ||
- sukker | < 0,5 g | |
kostfibre | 1 g | |
protein | 1,6 g | |
salt | 1,4 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares tørt og beskyttet mod varme. Efter åbning skal den opbevares i køleskabet og indtages inden for 3 dage.
Tilberedning
Tilsæt de Bio gnocchi til rigeligt kogende saltet vand og kog i 2 minutter eller steg på en pande med lidt olie i 3 minutter, mens der røres af og til.