Produktbeskrivelse og -detaljer
Mungbønner bruges traditionelt i det asiatiske køkken. De små, uskrællede, lysegrønne bønner, med deres subtile smag, passer perfekt i supper og gryderetter. Bælgplanten er også velegnet til spiring; Spirerne beriger salater, omeletter og eventuelt frisk brød og smør. Alnatura mungbønnerne kommer fra økologisk landbrug.
- Økologisk kvalitet
- uden skræl, lysegrøn,
- subtil smag,
- klassisk i det asiatiske køkken,
- vegansk
- til supper og gryderetter
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Str. 7, 64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
Nicht-EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologiske mungbønner
Ingredienser
Bio mungbønner. Kan lejlighedsvis indeholde SOJABØNNER . Kan indeholde spor af GLUTEN, MÆLK, MANDEL, CASHEW og SESAM .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1322 kj / 314 kcal | |
fedt | 1,5 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,4 g | |
kulhydrater | 42 g | |
heraf | ||
- sukker | 3,2 g | |
kostfibre | 18 g | |
protein | 24 g | |
salt | 0,01 g | |
natrium | 0,01 g |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar et tørt sted.
Tilberedning
Vask bønner, min. Læg i blød i vand i 12 timer; Bring det i kog i frisk vand og lad det simre i cirka 30 minutter. Tilsæt salt kort før slutningen af kogetiden.