Produktbeskrivelse og -detaljer
Frugtagtige-aromatiske oliven med fyldigt frugtkød og mørkeviolet til sort farve: Ideel til salater og saucer, som pizzafyld eller på en middelhavstallerken med antipasti. Alnatura Origin Kalamata-Oliven uden sten plukkes i hånden og kommer fra den græske halvø Peloponnes, hvor de dyrkes i Kalamata-regionen i henhold til økologiske retningslinjer. Efter høsten fjernes stenene i olivenfrugterne og vendes i en lage af salt og rødvinseddike.
- Økologisk kvalitet
- Frugtagtige-aromatiske oliven med fyldigt frugtkød og mørkeviolet til sort farve, uden sten
- Vendt i en lage af rødvinseddike og havsalt
- Til salater og saucer, som pizzafyld eller på en middelhavstallerken med antipasti
- Ophavsgaranti: Et produkt af Optima-Egnil fra den græske halvø Peloponnes (Grækenland), som dyrkes i regionen Kalamata
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Str. 7, 64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
GR-BIO-01
Oprindelsesland/hjemsted
Græsk landbrug
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer

Lovbestemt varebetegnelse
Økologiske kalamata-oliven, sorte, uden sten, i lage
Ingredienser
Oliven* sorte, Vand, Havsalt, Rødvinseddike*
*fra økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1149 kj / 279 kcal | |
fedt | 29 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 3,8 g | |
kulhydrater | 1,3 g | |
heraf | ||
- sukker | < 0,5 g | |
kostfibre | 2,5 g | |
protein | 2 g | |
salt | 3,0 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Kan holde sig 14 dage i køleskabet efter åbning.
Advarsler og vigtige oplysninger
Advarsler
Oliven kan indeholde sten.
Se etiketten på produktets emballage for oplysninger om allergener.