Produktbeskrivelse og -detaljer
Denne fine Bio tofu er lavet af sojabønner dyrket i Østrig. Den smager godt skåret som en mild brødtopping, fint skåret i wok-retter eller sprød på en pande. På grund af dens meget subtile smag, anbefaler vi at marinere den på forhånd - for eksempel i olie, sojasovs og krydderier. Alnatura Tofu Natural kan opbevares uden køl og er vegansk.
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
AT-BIO-301
Oprindelsesland/hjemsted
Österreichische Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio natur tofu, pasteuriseret
Ingredienser
Vand, SOJABØNNER* 20%, koaguleringsmiddel: Calciumsulfat
*fra økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 482 kj / 116 kcal | |
fedt | 7,1 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,2 g | |
kulhydrater | < 0,5 g | |
heraf | ||
- sukker | < 0,5 g | |
kostfibre | 1,9 g | |
protein | 12 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Efter åbning skal den opbevares i køleskabet og bruges inden for 2 dage.