Produktbeskrivelse og -detaljer
En aromatisk tofu lavet af østrigske sojabønner med sprøde mandel- og hasselnøddestykker; bøgetræsrøg giver det hele en subtil røget note. Denne tofu smager godt i supper og grøntsagsretter eller i salater og - fint skåret i skiver - som salt pålæg på brød. Den ikke-kølede Alnatura mandel- og nøddetofu er vegansk, og alle ingredienser fra landbruget er økologiske dyrkninger.
- Økologisk kvalitet
- Soja fra Østrig
- med mandler og hasselnødder
- smager fantastisk som topping på brød, i wokretter og supper eller stegt på panden
- vegansk
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Str. 7, DE-64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
AT-BIO-301
Oprindelsesland/hjemsted
EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk mandelnøddetofu, pasteuriseret
Ingredienser
Vand, SOJABØNNER*20 %, MANDLER*3,5 %, SOJASUCE*Tamari (vand, SOJABØNNER*, bordsalt), HAZELNØDDER*2,1 %, bordsalt, gulerod*, porre*, krydderurter*, krydderier*, majsmel*, koaguleringsmiddel:
Calciumsulfat, calciumklorid, magnesiumklorid; røg fra bøgetræ *fra økologisk landbrug.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 737 kj / 177 kcal | |
fedt | 11 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,6 g | |
kulhydrater | 0,6 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,6 g | |
kostfibre | 3,8 g | |
protein | 17 g | |
salt | 0,81 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Kan holde sig 2 dage i køleskabet efter åbning.