Produktbeskrivelse og -detaljer
- alle landbrugsingredienser stammer fra økologisk landbrug
- Speltpasta
- med ricotta-spinat-fyld
- mørt efter 12 til 15 minutter kogetid
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Str. 7, D-64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
EU/ikke-EU-jordbrug
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk pasta fremstillet af speltsemulje med oste-spinat-fyldn, halvfrisk
Ingredienser
Dej 74 %: SPELTSEMULJE*¹, Vand, Fyld 26 %: Ost * 50 % (RICOTTA* 50 %, ALPEOST*, FÅREOST*), Rasp* (SPELTMEL*¹, gær), MÆLKEPULVER*,Kartoffelflager*, Spinat* tørret 6 %, Solsikkeolie*, Vand, Havsalt, krydderier* (i forskellige vægtklasser: Hvidløg*, Basilikum*,peber*), Emulgator: SOJALECITIN
*fra økologisk landbrug.
¹Spelt er en urhvedesort
Kan indeholde spor af SELLERI.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1301 kj / 308 kcal | |
fedt | 6,0 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 2,8 g | |
kulhydrater | 49,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,9 g | |
kostfibre | 3,1 g | |
protein | 13,0 g | |
salt | 0,86 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares et tørt sted og beskyttet mod varme.
Tilberedning
Lad Alnatura Spelt Tortelloni ricotta spinat simre i let kogende, saltet vand (2 tsk. til 3 liter) i ca. 12-15 minutter.