Produktbeskrivelse og -detaljer
Vaniljebudding er populær blandt store og små - uanset om det er lunt eller koldt, som dessert, i kage eller bare midt imellem. Bourbon-vanilje giver dette buddingpulver sin typiske harmoniske, søde smag - tilbered og nyd blot med 500 ml mælk, sojadrik eller et andet alternativ. Alle Ingredienser til Alnatura Bourbon vaniljepuddingpulveret kommer fra Bio landbrug og er desuden glutenfri. I en praktisk pakke med tre til opbevaring.
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Str. 7, D-64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
Tyskland
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk Buddingpulver Vanilje
Ingredienser
Majsstivelse*, Bourbon vaniljestang* malet 1,5%. Kan indeholde spor af SESAME .
*fra økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 453 kj / 108 kcal | |
fedt | 3,1 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,9 g | |
kulhydrater | 17 g | |
heraf | ||
- sukker | 11 g | |
kostfibre | < 0,5 g | |
protein | 2,9 g | |
salt | 0,1 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares et tørt sted og beskyttet mod varme.
Tilberedning
Budding: Bland 6 spsk 500 ml mælk (eller vegansk mælkeerstatning som f.eks. havredrik) sammen med buddingpulver og 2 spsk (ca. 40 g) Alnatura Rårørsukker til det er cremet. Bring den resterende mælk (eller vegansk mælkeerstatning) i kog, fjern fra varmen og tilsæt den tidligere blandede blanding. Bring derefter i kog igen under konstant omrøring og lad det tykne; Fordel i koldskyllede skåle, nyd varme eller lad afkøle
Sovs: Tag 6 spiseskefulde 500 ml mælk eller mælkeerstatning, bland med en halv Pakke buddingpulver, 1 tsk Alnatura Rårørsukker og 2 pakker Alnatura bourbon vaniljesukker, indtil det er glat. Bearbejd venligst blandingen yderligere som beskrevet ovenfor.