Produktbeskrivelse og -detaljer
Et saftigt brød med tre gange mere protein og 69 procent færre kulhydrater end konventionelt rugbrød. Alnatura-proteinbrødet indeholder fuldkornsrugmel, hvedeprotein, sojamel, hørfrø og solsikkefrø. Det er ideelt til ristning. Alle landbrugsingredienser stammer fra økologisk landbrug. vegansk
- Økologisk kvalitet
- Saftigt proterinrigt rugbrød
- tre gange mere protein og 69 procent færre kulhydrater end konventionelt rugbrød
- vegansk
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Str. 7, D-64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
EU/ikke-EU-jordbrug
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk rugbrød, proteinrigt, pasteuriseret
Ingredienser
Vand, FULDKORNSRUGMEL* 20%, HVEDEPROTEIN* 13 %,, Hørfrø* 10 %, SOJAMASSE* 10 %, SOJAMEL* 4 %, Æbleeddike*, Solsikkefrø* 2 %, HVEDEKLID*, Æblefiber* Havsalt, Gær*
*fra økologisk landbrug
Kan indeholde spor af MILCH, MANDEL, NØDDERIndeholder og SESAM.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1036 kj / 248 kcal | |
fedt | 10 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,0 g | |
kulhydrater | 14 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,7 g | |
kostfibre | 11 g | |
protein | 20 g | |
salt | 1,0 g | |