Produktbeskrivelse og -detaljer
Disse Bio havrekorn i Demeter-kvalitet er skrællet og dampet, hvilket giver dem deres milde, let nøddeagtige smag - perfekt som tilbehør, i supper, salater, gryderetter og i frikadeller. Knust havre passer godt i frisk kornmüsli og i solide småkager; til Bagning af brød og rundstykker skal havremel blandes med bagbare korn såsom hvede eller spelt. Ved at købe dette produkt støtter du Alnatura Bio landmænds initiativ for mere Bio landbrug i Tyskland.
- Økologisk kvalitet (Demeter)
- kerner skrælles og dampes
- mild, let nøddeagtig smag
- hele kornene er lækre tilberedt som tilbehør, i supper, salater, gryderetter og i frikadeller
- , malet i frisk müsli, til bagning af brød blandet med hvede eller spelt mel, til småkager
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Str. 7, D-64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
EU-Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk havre
Ingredienser
HAVER*. Kan indeholde spor af SOJA og LUPIN .
*fra Demeter Bio landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1552,0 kj / 368,0 kcal | |
fedt | 6,2 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,0 g | |
kulhydrater | 61,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,3 g | |
kostfibre | 8,1 g | |
protein | 13,0 g | |
salt | 0,02 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar et tørt sted.
Tilberedning
Havre som tilbehør: Tilberedning (2 portioner): Enten steges 125 g Alnatura havre (ca. 1 kop) eller lægges i blød i ca 4 timer. Kog derefter i den dobbelte mængde vand med lidt Alnatura havsalt i 30 minutter.