Produktbeskrivelse og -detaljer
Med sin gyldengule farve og diskrete nøddeagtige smag er denne hirse perfekt til søde og salte retter. Den smager fantastisk som tilbehør og kan være en aromatisk ingrediens i salater og gryderetter. Alnatura gyldne hirse dyrkes i Østrig efter Bio retningslinjer.
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
AT-BIO-301
Oprindelsesland/hjemsted
Österreich Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk, gylden hirse, skrællet
Ingredienser
GULDHIRSE*
*fra økologisk landbrug
Kan indeholde spor af GLUTEN, MANDEL, NØDDER og SESAM .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1535,0 kj / 363,0 kcal | |
fedt | 3,9 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 1,0 g | |
kulhydrater | 69,0 g | |
heraf | ||
- sukker | 2,2 g | |
kostfibre | 3,8 g | |
protein | 11,0 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares et tørt sted og beskyttet mod varme.
Tilberedning
Vask 125 g hirse med varmt vand og bring det i kog i 2 til 3 gange mængden af vand. Ca. Kog i 7-10 minutter og lad det derefter trække i 10 minutter.