Produktbeskrivelse og -detaljer
Det italienske ord "fuso" står for "spindel" - fusilli pasta minder meget om denne form og smager godt til alle slags pesto samt til kød, fisk og ostesauce. Alnatura Fusilli No. 19 er fremstillet i Italien efter Bio retningslinjer fra italiensk durumhvedegryn i bronzeforme.
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
IT-BIO-006
Oprindelsesland/hjemsted
Italien Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer


Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk pasta af semulje af durumhvede
Ingredienser
SEMULJE AF DURUMHVEDE*. Kan indeholde spor af SOJA og SENNEPS .
*fra økologisk landbrug.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1508 kJ / 356 kcal | |
fedt | 1,5 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,4 g | |
kulhydrater | 71 g | |
heraf | ||
- sukker | 2,6 g | |
kostfibre | 3,0 g | |
protein | 13 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar et tørt sted.
Tilberedning
Kom pastaen i kogende saltvand (1 l vand pr. 100 g pasta), og kog den i ca. 9 til 10 minutter.