Produktbeskrivelse og -detaljer
For at lave couscous koges fuldkornsgryn af hård hvede, formes til kugler og tørres derefter. Den Økologisk kvalitet Alnatura couscous er ideel til hurtig tilberedning, da den er blød efter blot fem til ti minutter. Couscous er en klassiker i orientalske retter og er også velsmagende som aromatisk tilbehør samt i supper, salater eller gryderetter. Durumhveden til den Bio couscous kommer fra Italien.
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Str. 7, 64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
Italien Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio fuldkorns couscous
Ingredienser
COUSCOUS* (Fuld durum hvede semulje*). Kan indeholde spor af SOJA og SENNEPS .
*fra økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1485 kj / 351 kcal | |
fedt | 2,4 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,5 g | |
kulhydrater | 66 g | |
heraf | ||
- sukker | 1,9 g | |
kostfibre | 8,8 g | |
protein | 12 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares et tørt sted og beskyttet mod varme.
Tilberedning
Hæld 150 g couscous med den dobbelte mængde kogende saltet vand og lad det trække i cirka 5-10 minutter.