Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Julekalendere til mænd

   Julekalendere til mænd

   Julekalendere til mænd

   Uanset om det er til din kæreste, din bedste ven, din søn eller bare for at gøre dig selv en glæde: julekalendere til mænd er en fantastisk måde at forsøde juletiden for dig og dine kære på. Lad dig inspirere og opdag julekalendere med overraskelser inden for plejeprodukter og skægpleje. Glæd dig til julekalendere til mænd fra mærker som NIVEA Men og Brooklyn Soap Company og opdag nye favoritprodukter hver dag op til jul!

   4 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   468.95 kr.
   Fås snart
   468.95 kr.
   Fås snart

   Gør en mand glad med 24 små døre

   I tiden op til jul bør mænd heller ikke gå tomhændede hjem! En klassisk chokoladekalender går altid godt - men hvis du vil få mændenes hjerter til at slå hurtigere, bør du vælge temakalendere med 24 helt specielle låger. Glædesfyldte øjne garanteret hver morgen!

   Glæden er naturligvis endnu større, hvis julekalenderen også svarer nøjagtigt til ens egne præferencer! Den nemmeste måde at opnå dette på er med specialiserede julekalendere til mænd. Det kan gøres selv eller købes. Det, der tæller, er tanken! Se vores udvalg af julekalendere til mænd her og gør din yndlingsmand glad med en julekalender fra ROSSMANN.


   Julekalendere til mænd med skønhedsprodukter

   Skønhedsprodukter er ikke længere kun for kvinder - mænd finder også flere og flere cremer, lotions og mange andre pleje- og kosmetikprodukter til sig selv. NIVEA Men Adventskalender er fx en fantastisk gave til den skønhedsbevidste far, bror, bedstefar eller mand.

   Julekalendere med skægpleje

   Har din partner, far eller bror skæg? Så er en julekalendere med skægplejeprodukter perfekt til at gøre din elskede glad. Så prøv fx kalenderne fra Brooklyn Soap Company eller X-Mas Hero Hipster-kalenderen til mænd - begge med mange nyttige produkter såsom after shave-balsam, barberskraber og barberskum, til at opnå det optimale resultat med sit skæg.

   Lav din egen pakkekalender til mænd

   Lige så smukke som færdiglavede julekalendere med temaer er, er en hjemmelavet kalender også en god måde at vise modtageren, hvor meget du holder af ham. Det kræver selvfølgelig lidt arbejde og 24 gode idéer - men i sidste ende vil du give en julekalender, der virkelig kommer fra hjertet og passer perfekt til din elskede.

   Hvis du vil overraske din partner, bedste ven, mand, far eller bror med en hjemmelavet adventskalender, kan du finde masser af inspiration og passende produkter her på rossmann.dk.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.