Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Julekalendere 2023

   Julekalendere 2023
   Leder du efter den perfekte julekalender til dig eller dine kære? Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af spændende julekalendere til børn, kvinder, mænd og par, som er fulde af skønne overraskelser! Så skynd dig at gå på opdagelse i vores store udvalg og spred juleglæde med den perfekte julekalender til dig selv, eller én, du holder af.

   53 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   234.95 kr.
   Fås snart
   168.95 kr.
   Fås snart
   187.95 kr.
   Fås snart
   • 1(current)
   • 2
   • 3

   Julekalender 2023: find julens glæder frem med en julekalender

   Julekalendere hører uløseligt til den søde juletid, og de 24 små døre får børn og voksnes december til at føltes endnu hyggeligere! Med en julekalender - også kaldt adventskalender eller pakkekalender - får alle lov til at finde sit indre barn og juleglæde frem, når man hver morgen kan åbne en ny låge. Uanset om du leder efter en kalender til dig selv, til hende, til ham, eller til par finder du helt sikkert det søger i vores store udvalg!

   24 låger: hvor kommer traditionen fra?

   Ligesom selve julen er adventstiden med dens forskellige skikke en kristen tradition. I løbet af det 19. århundrede dukkede de første adventskalendere op, som minder om dem, vi har i dag. Dengang var deres eneste formål imidlertid at tælle dagene ned til juleaften - fx ved hjælp af kridtstreger eller afrivningskalendere. I begyndelsen af det 20. århundrede blev ventetiden på Kristusbarnet for første gang overvundet med julekalendere, hvor forskellige overraskelser var gemt bag 24 små døre. Nutidens populære julekalendere fyldt med chokolade har derimod kun eksisteret siden 1958 - og senest siden begyndelsen af det 21. århundrede har tema- og motivkalendere også fundet vej til online- og detailbutikkerne.

   Adventskalender 2023: hvad du kan forvente i år

   I mellemtiden følger julekalenderne ikke længere primært kristne værdier og skikke - i dag er fokus på at overraske sine kære. Især for de yngste er glæden naturligvis stor, når en ny dør kan åbnes hver morgen. Men lad os være ærlige: Bliver du ikke også ret glad, når du får en julekalender af familie eller venner? Og bliver det ikke kun bedre, hvis julekalenderen passer perfekt til dig? Fra skønhed og pleje til mad og drikke til legetøj og badetilbehør: I 2023 vil udvalget af forskellige julekalendere være næsten overvældende. For at hjælpe dig med at finde den rigtige overraskelse til dine kære har vi samlet et udvalg af de mest populære julekalendere - så værsgod at blive inspireret!

   Julekalendere til kvinder

   Uanset om det er beauty & make-up, wellness & pleje eller klassisk sødt - der er også et stort udvalg af forskellige julekalendere til kvinder i år. Nogle af vores bestsellere indeholder 24 skønne overraskelser med makeup og selvforkælelse!

   Julekalendere til mænd

   Selv de måske ikke selv ville indrømme det, så er mænd er også glade for julekalendere og den hygge det spreder! Fyldt med skønhedsprodukterler der er specialiseret til pleje & skæg, er der også noget at vælge i mellem for mænd!

   Julekalendere til børn

   Forventningen og de funklende øjne hver decembermorgen op til jul er ikke til at stå for. Alt efter alder findes der forskellige julekalendere til børn - fra søde overraskelser til legetøj til badetilbehør, er der lidt for enhver smag.

   Køb dette års adventskalender hos ROSSMANN

   Uanset hvem du vil give en gave til: Hos ROSSMANN finder du den rigtige adventskalender til ethvert køn, alder og præference. Du kan give 24 smukke gaver på vej til juleaften - og give dine kære en rigtig god oplevelse. Gå på opdagelse nu i vores brede sortiment og lad forventningsglæden stige til tops.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.