Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Vaskemaskinerens

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   domol
   Anti-kalk-tabletter
   900 g (1 kg = 34,39 kr.)
   30 .95 kr.
   28 .95 kr.
   domol
   Anti-kalk-pulver
   900 g (1 kg = 24,39 kr.)
   21 .95 kr.
   domol
   Anti-kalk-gel
   750 ml (1 L = 29,27 kr.)
   21 .95 kr.
   28 .95 kr.

   Brug vaskemaskinerens og pas godt på din vaskemaskine 

   Vaskemaskinerens er et husholdningsmiddel, der bruges til at holde vaskemaskinen ren. De husstande, der har vaskemaskiner, kan sikkert nikke genkendende til, at vaskemaskinen bliver flittigt brugt, for at holde vasketøjskurven tom, er et arbejde, der fortsætter. Måske især hvis man er en hel gruppe, der bor sammen, eller en familie med børn. Det betyder også, at selve maskinen kan få brug for en rengøring. Heldigvis behøver man ikke at bruge vaskemaskinerens mere end blot en gang imellem alt efter behov. For at være sikker på at få det bedste resultat bør du altid læse den vejledning, der følger med produktet. Ofte anbefales det, at vaskemaskinerens bruges i en tom vask for at sikre, at alle maskinens dele bliver rengjort korrekt.

   Ren vaskemaskine og rent vasketøj 

   Når du sørger for at holde din vaskemaskine ren og pæn, holder du den også bedre vedligeholdt. Med vaskemaskinerens fjernes de rester fra både kalk, sæbe og snavs, som kan sætte sig i maskinen efter tøjvask over tid. En ren vaskemaskine holder derfor også ubehagelig lugt for døren. Med vaskemaskinerens vedligeholder og plejer du altså din vaskemaskine samtidig med, at du sikrer, at dit tøj bliver vasket ordentligt rent hver gang. Som med så mange andre rengøringsprodukter findes også vaskemaskinerens i flere forskellige udgaver og mærker, så der er intet andet for, end bare at prøve sig frem. Hvis du er på udkig efter rens til din vaskemaskine, har du formentlig også brug for pletfjernelse og vaskemiddel til kulørt eller vaskemiddel til hvidt.

   Køb vaskemaskinerens online hos Rossmann

   I vores onlineunivers finder du et bredt udvalg af vaskemaskinerens til din husholdning. Vi har samlet et væld af praktiske og smarte produkter, der gør det lettere for dig at holde dit hjem rent og pænt. Hos Rossmann sørger vi desuden for, at det er let og enkelt for dig at handle online. Derfor kan du altid følge din forsendelse fra start til slut samt få den leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig alt efter, hvad der passer dig. Går du og drømmer om mere inspiration til din hverdag, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, som er spækket med nyheder, gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.