Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Skyllemiddel

   34 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 20%
   30.36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   Frosch baby
   Skyllemiddel, 30 WL
   66 vask/e (1 vask/e = 0,23 kr.)
   15.16 kr.
   18,95 kr.
   Spar 20%
   30.36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   30.36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   30.36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   15.16 kr.
   18,95 kr.
   Spar 20% Nyhed
   15.16 kr.
   18,95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Flere forskellige slags skyllemiddel

   Skyllemiddel kommer i alverdens udformninger, og findes i flere forskellige slags dufte, som sætter sig i din vask, så du kan ane noterne, når tøjet er tørt. Hvis du foretrækker produkter uden duft, bør du gå efter de typer af skyllemiddel, som er fri for parfume. Har du sensitiv hud, kan det være en fordel med skånsomme skyllemidler. Hvis ikke du allerede har en favorit, så gå på opdagelse i de forskellige mærker for at finde frem til, hvilken der er din foretrukne.

   Blødt tøj og sengetøj

   Skyllemiddel bruges til at gøre dit tøj, sengetøj eller dine håndklæder mere blødt. For nogle er det en prioritet at tøjet er ekstra blødt, og for andre betyder det ikke så meget. Ved nogle materialer kan brug af skyllemiddel modvirke statisk elektricitet. Dette gælder især syntetiske materialer. Skyllemiddel renser altså ikke dit tøj, her har du brug for vaskemiddel. Brug kun skyllemiddel i begrænsede doseringer – ofte behøver du langt mindre end du tror. På den måde holder midlet meget længere, og det vil samtidig hjælpe til at mindske belastningen af miljøet. Hvor meget af produktet, du skal tilføje, afhænger også af, hvilken hårdhed vandet har og hvor meget tøj, der er i maskinen.

   Køb skyllemiddel online hos Rossmann

   Hvis du er på udkig efter skyllemiddel, finder du et bredt udvalg her hos Rossmann, hvor der er lidt for enhver smag. Står du også og mangler andre gode sager til dit beskidte vasketøj, finder du også pletfjerner og mere til. Trænger din vaskemaskine til et pift, kan du også tilføje vaskemaskinerens til din kurv. Det er både enkelt og sikkert at bestille dine varer hjem. Desuden har du altid mulighed for at følge din forsendelse. Du kan vælge at modtage din pakke på din egen adresse eller at få den leveret til en GLS-pakkeshop i nærheden af dig. Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her finder du alt fra nyheder til gode tilbud og råd. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.