Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Rengøringsmiddel

   49 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   domol
   Skurecreme citron
   750 ml (1 L = 11,93 kr.)
   8.95 kr.
   37.95 kr.
   18.95 kr.
   18.95 kr.
   28.95 kr.
   • 1(current)
   • 2
   • 3

   Find de bedste rengøringsmidler, der gør din rengøring effektiv 

   Mange vil nok kunne genkende tilfredsstillelsen ved at nyde et nyligt rengjort hjem, hvor der har været taget rengøringsmidler i brug på hjemmets nu skinnende overflader. Uanset hvor stor en rengøringsentusiast du måtte være, eller ikke være, er det nok de færreste, der kommer udenom selv at skulle smøre ærmerne op, når hjemmet skal gøres rent. Heldigvis kan du hjælpe dig selv godt på vej med gode og effektive universale rengøringsmidler. Hvad der er de bedste rengøringsmidler vil formentlig variere fra husstand til husstand. Nogle foretrækker rengøringsmidler med tilsat frisk duft og andre sværger til duftfrie og mere miljøvenlige produkter. Når du gør rent med universale rengøringsmidler, er det ofte en god idé at bruge handsker, så du skåner din hud. Dette er særligt fordelagtigt, hvis du ved, at du har sensitiv hud.


   Få et skinnende hjem med universal rengøringsmiddel

   Til en grundig rengøring har du brug for de rette rengøringsmidler, og ofte vil universal rengøringsmiddel være et sikkert valg i mange hjem. Universal rengøringsmiddel kan nemlig bruges på mange forskellige overflader, der kan tåle at blive våde, da produktet skal blandes op med vand. Ofte behøver du kun at tilføje en smule rengøringsmiddel for at fjerne skidt og snavs. Der findes naturligvis mange flere typer af rengøringsmidler, og derfor vil du alt andet lige effektivere din rengøring, ved at vælge til at fjerne forskellige typer af smuds. Skal du eksempelvis fjerne kalk bør du gå efter afkalker, og skal du pudse vinduer eller glas, er det en glasrens, du skal anvende. Har du genstridige madrester på eksempelvis kogepladen, kan du få brug for en god skurecreme.


   Stort udvalg af rengøringsmidler hos Rossmann

   Hos Rossmann har vi samlet et stort udvalg af rengøringsmidler, så du nemt kan gøre rent i alle hjemmets hjørner og kanter. Uanset hvilket praktisk rengøringsprojekt, du står overfor, så finder du helt sikkert de rengøringsprodukter, du har brug for her. Vi har samlet forskellige typer af universale rengøringsmidler, så du kan få alt hvad du behøver til dit rengøringsprojekt. Det er nemt og enkelt, når du handler online hos os. Du kan altid følge din forsendelse og få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.