Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Duftlys

   43 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   65.95 kr.
   Nyhed
   37.95 kr.
   35.95 kr.
   Nyhed
   37.95 kr.
   Nyhed
   18.95 kr.
   121.95 kr.
   Nyhed
   37.95 kr.
   Nyhed
   37.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Duftlys til hjemmet

   Et velduftende hjem er skønt, om end det dufter friskt, sødt eller har andre dufte, der emmer af hygge. Hos os finder du et stort udvalg af duftlys, så du hurtigt og nemt kan sprede dejlige dufte og en hyggelig stemning i hjemmet. På rossmann.dk finder du billige duftlys i god kvalitet, og som uden tvivl vil skabe en hyggelig atomsfære, uanset hvor i dit hjem du vælger at placere dem. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores mange, forskellige duftlys.

   Dufte til enhver smag 

   Hvad enten du er til duften af frisk skov og gran, blomsterflor eller den søde vanilje, så har vi helt sikkert en duft, der falder i din smag. Med en særlig duft til dit hjem vil du ikke blot få dejlige komplimenter fra dine gæster, men du vil også skabe en vis hygge. Med de velduftende duftlys kan du nemlig skabe lige præcis den atmosfære, du ønsker i dit hjem – og du kan variere duftene fra rum til rum. Måske ønsker du en frisk duft af citrusfrugter og blomster på badeværelset og en ren duft i dit soveværelse. Uanset hvad har vi samlet et fint udvalg af dejlige duftlys i glas og krukker, som både pynter smukt og dufter himmelsk.

   Duftlys i skandinavisk stil

   I Danmark bruger vi ikke blot duftlys til at sprede en skøn aroma og hyggelig stemning, men duftlys er også meget populære som pyntegenstande. De smukke og æstetiske glas og krukker, som duftlysene er i, er nemlig perfekte som et dekorativt element i ethvert hjem. Duftlys kan placeres i alle rum og pynter smukt i både entre, stue, soveværelse og på badeværelset. Derudover er duftlysenes etiketter også ofte lavet ud fra et stilrent design, der komplimenterer den moderne skandinaviske indretning helt perfekt.

   Køb duftlys online hos ROSSMANN 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et godt overblik over alle produktkategorier og tilhørende produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med de duftlys, som falder i din smag. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores store udvalg af skønne dufte til hjemmet, og forkæl dig selv eller en, du holder af med et skønt duftlys.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.