Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Køkkenredskaber

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   domol
   Udskiftningsblade
   5 stk. (1 stk. = 3,79 kr.)
   18 .95 kr.
   flink & sauber
   drænsier
   2 stk. (1 stk. = 6,98 kr.)
   13 .95 kr.
   flink & sauber
   drænsier
   2 stk. (1 stk. = 16,48 kr.)
   32 .95 kr.
   flink & sauber
   Æggeske
   6 stk. (1 stk. = 3,16 kr.)
   18 .95 kr.
   flink & sauber
   fryserdåsesæt 4 x 0,5 l
   4 stk. (1 stk. = 11,74 kr.)
   46 .95 kr.
   flink & sauber
   Gummiring
   80 g (1 kg = 236,88 kr.)
   18 .95 kr.
   28 .95 kr.
   flink & sauber
   køkkenkniv
   2 stk. (1 stk. = 11,98 kr.)
   23 .95 kr.
   13 .95 kr.
   46 .95 kr.

   Fyld dit køkken med de rette køkkenredskaber

   Et køkken kan afsløre meget om et hjem og en livsstil. Er der for eksempel tale om et spækfyldt køkken med en lang række af smagfulde krydderier, smarte køkkenmaskiner og et stort udvalg af køkkenredskaber, så er det nok et tegn på, at der bliver lavet en masse mad i køkkenet. Er der derimod kun nogle helt få og de mest basale køkkenredskaber, så er der måske tale om en husstand, der holder af at spise ude eller at hente take away. Uanset hvordan dit køkken ser ud, og hvor meget du bruger det, så er der uden tvivl en række køkkenredskaber, der er tæt på uundværlige, for hvornår har du eksempelvis set et køkken uden en salt- og peberkværn eller viskestykker?


   Praktiske køkkenredskaber der gør madlavningen lidt lettere 

   De fleste har nok prøvet at skulle lave mad i et fremmed køkken, og som oftest går det sådan, at det ikke er til at finde nogen køkkenredskaber. Hvordan man indretter sit køkken er nemlig meget individuelt, og hvilke køkkenredskaber, vi bruger mest, afhænger af vores vaner. Hvis du foretrækker dine drikkevarer ekstra kolde, så er isterningeposer formentlig et must i dit køkken. Hvis du elsker at sylte, så kan du have brug for at eje en masse små syltetøjsglas. Smører du madpakker hver dag, så kan du have brug for køkkenredskaber så som klemmer eller et frysedåsesæt. Hvis du nyder at eksperimentere med at bage, så bør du også tage et smut forbi vores serie med basalt udstyr til bagning.


   Køb billige køkkenredskaber hos Rossmann

   Ethvert køkken har brug for gode køkkenredskaber. Derfor har vi hos Rossmann samlet et stort og varieret udvalg af billige køkkenredskaber, hvor du kan finde alt lige fra småting så som opvaskebørster og elastikker til små køkkenknive, der er praktiske til at skære eksempelvis urter eller frugt og grønt. Det skal være nemt og enkelt, når du handler online hos os, og du kan altid følge din forsendelse samt få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.