Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Stearinlys og fyrfadslys

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   43 .95 kr.
   65 .95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Skab hygge med stearinlys 

   At tænde lys kan skabe hyggelige stunder og en rar stemning, om end man er hjemme eller ude. Det varme lys der omfavner rummet, skaber en helt bestemt følelse, som med ét ord kan beskrives som ”hygge”. Levende lys er både essentielle i hverdagene og i weekenden, om det er hjemme, på cafe eller til fester. Hygge passer ind alle steder og er noget, man aldrig kan få for meget af.

   Lys i mange varianter

   Lys findes i mange forskellige typer. Små fyrfadslys kan skabe lidt ekstra lys og hygge i vindueskarmen, duftlys kan skabe en dejlig duft i hjemmet, og stagelys kan skabe lidt romantik ved spisebordet. Lys har derfor mange gode egenskaber og kan bruges til mange forskellige anledninger. Derfor kan du hos ROSSMANN både finde billige stearinlys og billige fyrfadslys med og uden duft i god kvalitet. Vi synes nemlig alle, skal have mulighed for en rar og hyggelig stemning som lys nu engang kan skabe.

   Skab en fortryllende aroma med duftlys 

   Med et skønt duftlys kan du præge dit hjem med skønne dufte, som der passer til dig. Det kan være friske dufte, nordiske dufte af skov og hav, blomsterdufte og mange flere. Med et duftlys kan du netop sprede hygge og sanseindtryk samt opfriske duften i dit hjem, så det er et sted, der altid er rart at være. Det er nemlig altid dejligt at komme hjem til et velduftende hjem, og derfor har vi også sørget for et helt specielt udvalg af duft- og sanselys på rossmann.dk.

   Græd ikke over spildt stearin 

   Engang i mellem sker det, at stearinen løber fra lys og ned på stage, dug og endda nogle gange gulvtæppet. Heldigvis har vi et par gode råd til at fjerne stearin på de forskellige overflader.

   Er der spildt stearin på hårde overflader eller lysestage, skal du undgå at skrabe stearinen af med en kniv. I stedet skal du prøve at skrabe stearinen forsigtig af med en negl. Hjælper det ikke det store, kan du lave en lille sæbeblanding bestående af lidt opvaskemiddel og vand, og vaske den stearinramte overflade. Gnub herefter godt og være forberedt på, at det kan tage lidt tid.

   Spildes der stearin på din dug, kan du starte med at lægge dugen i en pose for derefter at lægge den i fryseren i minimum 2 timer. Herefter kan du prøve at kradse stearinen af. Hjælper det ikke, kan du i stedet finde dit strygejern frem. Start med at lægge dugen med stearinpletten op af, læg et stykke køkkenrulle eller et kaffefilter over stearinpletten, og stryg oven på, indtil stearinen er smeltet, og kaffefilteret eller køkkenrullen har absorberet stearinen. Du kan bruge samme metode til dit gulvtæppe, dog skal varmen på dit strygebræt være lavere end ved dug.

   Køb stearinlys online hos ROSSMANN

   Når du handler online på rossmann.dk, får du et helt, særligt overblik over alle vores produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med de lys, der passer bedst til dig. Dyk ned i vores online univers, udforsk og lad dig inspirere af vores udvalg af stearinlys og fyrfadslys.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.