Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Viss
   Skurecreme citrus
   Viss Skurecreme citrus
   Viss Skurecreme citrus
   Viss Skurecreme citrus

   Viss
   Skurecreme citrus


   500 ml (1 L = 37,90 kr.)
   18 .95 kr.
   Levering mellem tirsdag den 28.05.24 og onsdag den 29.05.24

   Bestillingsnr. 115233

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Viss Skurecreme citrus tilbyder en utrolig rengøringskraft til ethvert formål. Millioner af 100 % naturlige rensepartikler i hver dråbe rengør køkkener, badeværelser og mere. Det alsidige produkt fjerner 100 % af snavs og fedt og sikrer Glans og pletfri renlighed - hver dag.

   Skurecreme plejer overfladerne og fjerner selv det mest genstridige snavs 100% - ved hjælp af rensepartikler, der blot løfter forurenende stoffer af. Det betyder, at den også kan bruges som Hygiejerengøring . Viss Skurecreme giver en strålende Glans til keramik, Rustfrit stål, emalje, Plast og glaskeramik. Den umiskendelige citrusduft af Viss Skurecreme sikrer en langvarig friskhedsoplevelse i hele huset. Viss Skurecreme er den professionelle rengøring til hele Husholdning og er ideel som Køkkenrengøring og Badeværelsesrengøringsmiddel . Det kraftige Rensemiddel fjerner hurtigt og synligt snavs, kalk og fedtaflejringer. Flaskekroppen på Skurecreme er lavet af 35 % genbrugsplast (uden låg og etiket) og er 100 % genanvendelig.

   Viss Skurecreme citrus Hygiejne Cleaner indeholder millioner af naturlige rensepartikler fra marmor, der fjerner genstridigt snavs såsom fast fedt, fastbrændte madrester og kalkrester. Produktet er nemt at Anvendelse , fordi takket være den unikke formel kan Viss Skurecreme skylles af let og med lidt vand. For at påføre skal du bruge en fugtig svamp eller rengøringsklude, tørre af og blot skylle. Viss Skurecreme fås med forskellige, ekstra dufte, der passer til ethvert hjem: Viss Skurecreme original med Duft af frisk havbrise, Viss Skurecreme forårsblomster eller Viss Skurecreme med aktivt blegemiddel. Alle er nemme at bruge og sikrer renlighed og Glans i hele hjemmet. Vores alsidige Skurecreme er nr. 1 i Tyskland*. Den fjerner 100 % snavs og sikrer Glans og pletfri renlighed. Viss har været en pålidelig partner inden for husholdningsrengøring siden 1970'erne.

   • Viss Skurecreme med 100% naturlige rengøringspartikler fjerner ubesværet fedt, snavs, fastbrændte madrester og andre pletter
   • Rensemiddel sikrer 100% strålende renhed og Glans i hele huset
   • Rensemiddel med 100% naturlige rengøringspartikler for et naturligt rent resultat
   • . Skurecreme kan bruges let og med lidt skyllevand. Flaskekroppen på Viss Skurecreme er lavet af 35 % genbrugsplast (uden låg og etiket) og er 100 % genanvendelig
   • Viss Skurecreme spreder en umiskendelig citronduft i hele huset
   • *

   Kilde: NielsenIQ Retail Measurement Service, slibeproduktgruppe, MAT KW 39/2021, salg i pakke, Tyskland, LEH+DM (Copyright © 2021, NielsenIQ).

   Kontaktoplysninger

   Unilever Deutschland GmbH
   Postfach 57 05 50, 22774 Hamburg
   www.viss.de
   0800 0846 585 (gratis)

   Anvendelse og brug

   For at påføre skal du bruge en fugtig svamp eller klud, tørre af og blot skylle. Ikke egnet til linoleum, læder og tekstiler. Undgå langvarig kontakt med behandlede træoverflader og aluminium. Før Anvendelse på følsomme overflader og materialer som malede overflader eller aluminium, samt til en ny eller atypisk påføringstype, test først på et ikke iøjnefaldende område, skyl straks og undgå kraftig gnidning.

   Indholdsstoffer

   5%: Anionische Tenside, Nichtionische Tenside, Phenoxyethanol, Seife, Duftstoffe, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal.

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler


   VIGTIGT
   Forårsager alvorlig øjenirritation. Holde utilgængeligt for børn. VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt efter med vand i et par minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis det er muligt. Fortsæt med at skylle efter. I tilfælde af vedvarende øjenirritation: Ring til en læge/søg læge.

   Viss
   Skurecreme citrus
   18 .95 kr.
   500 ml (1 L = 37,90 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.