Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Somat
   Gold opvasketabs
   Somat Gold opvasketabs
   Somat Gold opvasketabs
   Somat Gold opvasketabs

   Somat
   Gold opvasketabs


   50 stk. (10 stk. = 16,99 kr.) 50 stk = 880g
   84.95 kr.
   Levering mellem torsdag den 25.07.24 og fredag den 26.07.24

   Bestillingsnr. 157325

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Somat Gold Rinse Tabs – Gold Standard til funklende rene service med lugtneutralisator Ingen fordosering, iblødsætning eller efterbehandling! Oplev stærk og effektiv rengøringskraft og lugt-neutraliserende formel med Somat gold opvasketabletter. Den kraftfulde og hurtigvirkende formel fjerner selv de mest genstridige madrester såsom fedtaflejringer, tørret mad eller te og kaffepletter. Formlen er hurtigopløselig og virker med det samme, så service og glas er skinnende rene efter hver vask, selv ved lave temperaturer i Eco-programmet. Somat er også forpligtet til en ren verden: Fanen har en biologisk nedbrydelig og vandopløselig film. Derudover er fabrikken drevet af 100 % vedvarende elektricitet, og vores produktion skaber nul spild på lossepladsen.

   Somat Gold opvasketabletterne er specielt udviklet til korte vaskecyklusser og øko-programmer ved lave temperaturer. Skift cyklusser og spar vand og op til 20 % energi med Somat! Produktets fordele i detaljer:

   • Extra kraft mod indbrændte genstande, selv i Eco-programmet og ved lave temperaturer,
   • perfekt renlighed og strålende glans,
   • lugtneutraliserende formel,
   • linsebeskyttelsesformel,
   • speciel maskinplejeformel,
   • ingen vandpletter eller rester

   Hvordan kan du spare vand og energi med Somat ? Til let snavset service skal du vælge det korte program ved lav temperatur. For normalt snavset service, vælg venligst lavtemperatur Eco-programmet. Undgå programmer som "Intensiv", "Extra Tør" eller særlige ekstra muligheder for at forkorte vaskeprogrammet, da disse fører til højere vand- og/eller energiforbrug. Ved at skifte til et lavtemperatur-Øko- eller Short-program kan du spare vand og op til 20 % energi, mens du får funklende ren service med Somat . Yderligere tips på www.cleanright.eu

   Somat -mærket I over 50 år har Somat stået for innovative produkter til din opvaskemaskine. Siden de introducerede det første rengøringsmiddel til automatiske opvaskemaskiner i Tyskland i 1962, har de konstant udviklet deres produkter og sat nye standarder. Derfor kan du i dag og i fremtiden være sikker på, at dine tallerkener altid vil være skinnende rene og skinnende. Somat, renlighed med en glansgaranti i over 4 årtier.

   Kontaktoplysninger

   Henkel AG & Co. KGaA
   D-40191 Düsseldorf
   www.somat.de

   Anvendelse og brug

   1 flig til alt snavs
   1. Enkel og ren: Vandopløselig film skal ikke fjernes
   2. Tilføj fanen direkte ind i maskinens doseringskammer
   3. Læg ikke tappen i bestikkurven. Fyld ikke tappen i saltbeholderen. Brug en fane til alt snavs

   Opbevaring og anvendelse

   Opbevarings- og brugsbetingelser

   Opbevares utilgængeligt for børn

   Indholdsstoffer

   5-15%: Polycarboxylate, Bleichmittel auf Sauerstoffbasis, <5%: nichtionische Tenside, Phosphonate. Weitere Inhaltsstoffe: Enzyme, Duftstoffe (Limonene, Benzyl alcohol).

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler


   VIGTIGT
   Forårsager alvorlig øjenirritation. Må ikke komme i nærheden af børn. Bær øjenbeskyttelse. Ved kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt efter med vand i et par minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis det er muligt. Fortsæt med at skylle. I tilfælde af vedvarende øjenirritation: Ring til en læge/søg læge. Hvis der søges lægehjælp, skal emballagen eller mærkningsetiketten være ved hånden.

   Somat
   Gold opvasketabs
   84.95 kr.
   50 stk. (10 stk. = 16,99 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.