Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Somat
   All in 1 Extra opvasketabs
   Somat All in 1 Extra opvasketabs
   Somat All in 1 Extra opvasketabs
   Somat All in 1 Extra opvasketabs

   Somat
   All in 1 Extra opvasketabs


   63 stk. (10 stk. = 13,48 kr.) 63 stk = 1,045 kg
   84.95 kr.
   Levering mellem torsdag den 25.07.24 og fredag den 26.07.24

   Bestillingsnr. 157321

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Somat All-in-1 Extra – opvaskefligene for funklende renlighed selv ved lave temperaturer og i Eco-programmet Oplev stærk og effektiv rengøringskraft med Somat All-in-1 Extra opvaskemiddel. Med deres kraftfulde og hurtigvirkende All-in-1 Extra-formel bekæmper Somat opvaskefligene aktivt te og kaffepletter og fjerner endda tørrede madrester. Formlen er hurtigopløselig og virker hurtigt på pletter og madrester, selv ved lave temperaturer. Med sin lugtneutraliserende formel bekæmper den ubehagelig lugt og sikrer endnu mere renlighed og friskhed. Alt-i-1 Extra opvasketabletterne er velegnede til alle opvaskemaskinesikre tallerkener, glas, kopper, flasker, gryder, pander og sølvbestik. Med Somat-fanerne er tallerkener og glas skinnende rene efter hver vask, selv ved lave temperaturer i Eco-programmet.

   Somat er også forpligtet til en ren verden: Fanen har en biologisk nedbrydelig og vandopløselig film, og foldeboksen er lavet af 80 % genbrugspap. Derudover er deres fabrik drevet af 100% vedvarende elektricitet, og produktionen skaber nul affald på lossepladsen. Somat All in 1 Extra opvasketabletter er specielt udviklet til korte skyllecyklusser og øko-programmer ved lave temperaturer. Skift cyklusser og spar vand og op til 20 % energi* med Somat! Produktets fordele i detaljer:

   • Dyb rengøring selv i Eco-programmet & lave temperaturer
   • perfekt ren service
   • strålende glans
   • neutraliserende formel
   • beskyttelse mod glaskorrosion
   • maskinpleje funktion
   • ingen vandpletter eller rester

   *Hvordan kan du spare vand og energi med Somat ? Til let snavset service skal du vælge det korte program ved lav temperatur. For normalt snavset service, vælg venligst lavtemperatur Eco-programmet. Undgå programmer som "Intensiv", "Extra Tør" eller særlige ekstra muligheder for at forkorte vaskeprogrammet, da disse fører til højere vand- og/eller energiforbrug. Ved at skifte til et lavtemperatur-Øko- eller Short-program kan du spare vand og op til 20 % energi, mens du får funklende ren service med Somat . Yderligere tips på www.cleanright.eu

   Somat -mærket I over 50 år har Somat stået for innovative produkter til din opvaskemaskine. Siden de introducerede det første rengøringsmiddel til automatiske opvaskemaskiner i Tyskland i 1962, har de konstant udviklet deres produkter og sat nye standarder. Derfor kan du i dag og i fremtiden være sikker på, at dine tallerkener altid vil være skinnende rene og skinnende. Somat, renlighed med en glansgaranti i over fire årtier.

   Kontaktoplysninger

   Henkel AG & Co. KGaA
   D-40191 Düsseldorf
   www.somat.de
   0211 797-3350

   Anvendelse og brug

   Dosering: 1 fane til alt snavs anvendelse: Åbn filmen langs pilene. Læg tabletten i maskinens doseringskammer. Læg ikke tappen i bestikkurven og læg den ikke i saltbeholderen.

   Opbevaring og anvendelse

   Opbevarings- og brugsbetingelser

   Opbevares utilgængeligt for børn.

   Indholdsstoffer

   5-15%: Bleichmittel auf Sauerstoffbasis, Phosphonate, <5%: Polycarboxylate, nichtionische Tenside. Weitere Inhaltsstoffe: Enzyme, Duftstoffe (Limonene, Benzyl alcohol).

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler


   VIGTIGT
   Forårsager alvorlig øjenirritation. Må ikke komme i nærheden af børn. Bær øjenbeskyttelse. Ved kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt efter med vand i et par minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis det er muligt. Fortsæt med at skylle. I tilfælde af vedvarende øjenirritation: Ring til en læge/søg læge. Hvis der søges lægehjælp, skal emballagen eller mærkningsetiketten være ved hånden.

   Somat
   All in 1 Extra opvasketabs
   84.95 kr.
   63 stk. (10 stk. = 13,48 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.