Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
Marcel's Green Soap Vanilla & Cotton flydende vaskemiddel 19 WL
Marcel's Green Soap Vanilla & Cotton flydende vaskemiddel 19 WL
Marcel's Green Soap Vanilla & Cotton flydende vaskemiddel 19 WL
Bestillingsnr.
074380
Marcel's Green Soap
Vanilla & Cotton flydende vaskemiddel 19 WL
51 .95 kr.
1 L = 51,95 kr. , 19 MV

Produktbeskrivelse og -detaljer

Du køber vaskemidler for at have flot og rent vasketøj. Det er rart at vide, at du nu kan vaske dit vasketøj med et naturligt vaskemiddel fra Marcel's Green Soap. Vask ikke kun dit vasketøj, men rengør verdenen omkring dig. Der er altid noget vaskemiddel tilbage på tøjet, derfor er det rart at vide, at der kun bruges naturlig sæbe til vasken. Hvis vaskemidlet også lugter af vanilje og bomuld eller patchouli og cranberry, er dit valg allerede truffet, ikke? Fyldt med naturlige ingredienser.

Som alle Marcel's Green Soap-produkter indeholder vores vaskemiddel ikke farvestoffer, parabener, fosfater, klor, ammoniak eller syrer. Baseret på naturen, mindst 97 % biologisk nedbrydelig og 100 % vegansk!

Vanilje og bomuld
Vanilje bruges i aromaterapi til god søvn på grund af den afslappende effekt, men også som et afrodisiakum (ikke en vittighed). Meget forvirrende, når du hopper i din nyvaskede seng om natten. Med en lidt varm bomuldshygge vil du helt sikkert have det fint.

Kontaktoplysninger

The Green Soap Company BV
Eindenhoutstraat 28, 2012 ML Haarlem - Niederlande
www.marcelsgreensoap.com
+31235422304

Anvendelse og brug

Må ikke bruges til uldvask. Bedste resultater ved 40 grader.

Indholdsstoffer

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, Parfum, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POTASSIUM OLEATE, GLYCERIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SUBTILISIN, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, DIPROPYLENE GLYCOL, AMYLASE, CELLULASE, LIPASE, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, SODIUM HYDROXIDE.

Advarsler og vigtige oplysninger

Advarsler

Reizend
ACHTUNG
Forårsager alvorlig øjenirritation. Må ikke komme i nærheden af børn. VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt efter med vand i et par minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis det er muligt. Fortsæt med at skylle efter. I tilfælde af vedvarende øjenirritation: Søg/tilkald læge.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.