Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
Heitmann pure ren soda flydende
Heitmann pure ren soda flydende
Heitmann pure ren soda flydende
Bestillingsnr.
071614
Heitmann
pure ren soda flydende
18 .95 kr.
1 l = 25,27 kr. , 750 ml

Produktbeskrivelse og -detaljer

Flydende soda er et godt, gammelt husholdningsmiddel til rengøring og tøjvask samt en lang række andre opgaver i hus og have.

Denne praktiske, forhåndsopløste soda er klar til brug med det samme og kan anvendes til mange formål. Ren soda fjerner fedt, snavs, pletter og lugt. Brug den til effektiv rengøring af tøj, service, ulakerede kurvevarer og overflader – så ved du, at alt er rent og fødevaresikkerheden i orden.

Også fastbrændte madrester i gryder og på bageplader kan fjernes med flydende HEITMANN Pure ren soda. I haven kan du bruge soda til at fjerne grønne belægninger fra fliser, stakitter og træhavemøbler eller kalkrande fra urtepotter.

HEITMANN Pure ren soda doseres nemt efter behov ved hjælp af flaskens hætte.

Ren soda er et miljøvenligt produkt, der består af det naturligt forekommende mineral soda.

Kontaktoplysninger

Brauns-Heitmann GmbH & Co. KG
Lütkefeld 15, D-34414 Warburg
www.brauns-heitmann.de
05641-95144

Anvendelse og brug

TøjvaskStærkt tilsmudset vasketøj som f.eks. arbejdstøj, viskestykker og håndklæder, duge og servietter, sengetøj eller sokker kan sættes i blød i en sodaopløsning natten over.Fyld koldt vand i en balje, en spand eller et kar.Tilsæt HEITMANN Pure ren soda.Efter en halv time lægges vasketøjet i og ligger i blød natten over.Friske blodpletter skal altid behandles koldt.Efterfølgende vaskes tøjet som normalt.Skyl altid grundigt med rent vand til sidst. Vigtigt: Ikke egnet til uld, silke og farvefølsomme tekstiler.

Service, mælkebeholdere, termokanderService, mælkebeholdere og termokander rengøres nemt med en sodaopløsning. Samtidig fjernes ubehagelig lugt. Til slut skylles de rengjorte genstande med varmt vand.Marmelade- og henkogningsglas rengøres i varm opløsning, skylles med rent vand og stilles til afdrypning med bunden opad på et rent viskestykke.

TrægenstandeSkærebrætter eller grydeskeer af træ bliver hygiejnisk rene, når de vaskes i en varm sodaopløsning. Ubehagelig lugt af mælk, løg eller fisk forsvinder. Til slut skylles de rengjorte trægenstande med varmt vand.

I hus og haveSoda kan bruges utallige steder i hus og have.

Med soda befries fliser, trævægge, træhavemøbler og stakitter hurtigt og nemt for grønne belægninger. Samtidig er midlet skånsomt mod de omgivende planter. Vigtigt: Afprøv først sodaopløsningen på et usynligt sted, hvis der er tale om værdifulde stengulve, f.eks. poleret granit.

Vægge og døre kan vaskes ned med en varm sodaopløsning. Før påføring af ny maling skal overfladerne vaskes grundigt med rent vand.

Kalkrande på lertøj som urtepotter eller pyntefigurer kan fjernes i et varmt sodabad. Lad lertøjet ligge i blød i sodaopløsningen i nogle timer.

Som opvaske- og rengøringsmiddelSoda giver sammen med vand en lud, der fjerner fedt, pletter, fastsiddende madrester og lugt. Det skaber en naturlig hygiejne i hele husholdningen.

Egnet til køleskabe, træskærebrætter og termokander.Kan anvendes til bageplader, bageovne og emhætter.Fjerner misfarvninger. Forbered opløsningen direkte i køkkenvasken eller i en beholder, lad den virke i 15 minutter, og skrub efter.Skyl eller aftør altid grundigt med rent vand til sidst.

Fedt og fastbrændte resterKombinationen af fedt og fastbrænding gør det ofte vanskeligt at rengøre friturekogere, pander og gryder. Fyld sodaopløsning i beholderne, og lad den koge op. Derefter kan snavset hurtigt fjernes.Bageplader, bageforme og grillriste skylles med varm sodaopløsning. Til slut skylles med varmt, rent vand.

Til bad og køkkenvaskSoda giver sammen med vand en lud, der fjerner sæberester, snavs, fedt og lugt. Opnå en behagelig, naturlig hygiejne i bad og køkken med dette effektive husholdningsmiddel.

Kan anvendes som tilsætning til rengørings- og vaskevand. Skyl eller aftør med rent vand til sidst.Egnet til gennemskylning af ildelugtende afløb.

Dosering: Anvend to hættefulde (66 ml) flydende soda pr. tre liter vand.

Opbevaring og anvendelse

Opbevarings- og brugsbetingelser

Skal opbevares under 25 °C.

Indholdsstoffer

soda og vand

Advarsler og vigtige oplysninger

Advarsler

Reizend
ACHTUNG
Opbevares utilgængeligt for børn.Undgå kontakt med øjnene. Skyl øjnene grundigt med vand, hvis produktet kommer i øjnene.Bær gummihandsker, da sodaopløsningen affedter huden. Hvis sodavand kommer på huden, skal du skylle grundigt med vand og tørre den.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.