Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Coral
   Vaskemiddel alt-i-1 Caps Optimal Color 45 vaske
   Coral Vaskemiddel alt-i-1 Caps Optimal Color 45 vaske
   Coral Vaskemiddel alt-i-1 Caps Optimal Color 45 vaske
   Coral Vaskemiddel alt-i-1 Caps Optimal Color 45 vaske

   Coral
   Vaskemiddel alt-i-1 Caps Optimal Color 45 vaske


   45 vask/e (1 vask/e = 2,40 kr.) 0,779 kg
   107 .95 kr.
   Levering mellem fredag den 08.03.24 og mandag den 11.03.24

   Bestillingsnr. 140605

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Coral All in 1 Caps Optimal Color XXL sikrer skånsom rengøring og lyse farver. Den optimerede og mere koncentrerede formulering af All in 1 Caps sikrer rene farver og beskytter fibrene i dine farverige yndlingsgenstande. Ved en vasketemperatur på kun 30°C får Coral All in 1-hætterne tøjet til at skinne i lyse farver og sikrer med deres moderniserede dufte endnu bedre, langvarig friskhed. De koncentrerede Ingredienser i Coral All in 1 Caps er optimalt fordoseret og giver et fantastisk vaskeresultat.

   Den praktiske æske, hvori Coral All in 1-hætterne er placeret, garanterer børnesikker opbevaring og er derfor altid klar til hånden. Det er også 100 % genanvendeligt i EU, uden mærket. Hættens film er biologisk nedbrydelig. Før du bruger vaskemiddelpuderne, skal du læse Plejevejledning på tekstilerne. Det milde rengøringsmiddel Coral Wool & Silk er velegnet til uld, silke og kashmir. Opbevar vaskemiddelkapslerne utilgængeligt for børn. Luk altid æsken tæt, og det er bedst at opbevare den i et aflåst skab.

   • dermatologisk testet

   Kontaktoplysninger

   Unilever Deutschland GmbH
   Postfach 57 05 50, 22774 Hamburg
   www.unilever.de
   0800 4722 255

   Anvendelse og brug

   Det anbefales at Anvendelse 1 vaskemiddel Optimal Color Cap til normalt snavset vasketøj (3 til 5 kg) og blødt til mellemhårdt vand, og 2 vaskemiddelhætter til stærkt snavset vasketøj, hårdt vand eller til en belastning på 6 til 8 kg. Den praktiske håndtering af Coral All in 1 Caps gør vask til en hurtig og nem proces i kun tre trin: Placer Optimal Vaskemidler til kulørt bagerst i den tomme tromle på vaskemaskinen, fordel vasketøjet ovenpå og start det ønskede vaskeprogram. Vask dine hænder efter brug af vaskemiddelhætterne. Filmen på vaskemiddelhætterne opløses fuldstændigt i vandet og frigiver derefter de effektive Ingredienser .

   Indholdsstoffer

   Nichtionische Tenside, Seife. 5-15%: Anionische Tenside. 5%: Duftstoffe, Phosphonate, Enzyme, Optische Aufheller, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler


   ACHTUNG
   Må ikke komme i nærheden af børn. VED HUDKONTAKT: vask med rigeligt vand. VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt efter med vand i et par minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis det er muligt. Fortsæt med at skylle efter. I tilfælde af vedvarende øjenirritation: Søg læge. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Skyl munden. Fremkald IKKE opkastning og søg lægehjælp! Undgå frigivelse til miljøet. Aflevér kun indholdet/beholderen til genbrugsstationen, når den er fuldstændigt tømt for rester. Undgå varme, fugt og sollys under opbevaring. Vask dine hænder efter brug af vaskemiddelhætterne.

   Coral
   Vaskemiddel alt-i-1 Caps Optimal Color 45 vaske
   107 .95 kr.
   45 vask/e (1 vask/e = 2,40 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.