Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Spar 20%
   burti
   Flydende finvaskemiddel 26 vaske
   burti Flydende finvaskemiddel 26 vaske
   burti Flydende finvaskemiddel 26 vaske
   burti Flydende finvaskemiddel 26 vaske

   burti
   Flydende finvaskemiddel 26 vaske

   Fås i 4 variationer

   Liquid

   26 vask/e (1 vask/e = 0,95 kr.) 1,45 l
   24.76 kr.
   30,95 kr.
   Levering mellem fredag den 26.07.24 og mandag den 29.07.24

   Bestillingsnr. 046137

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   burti LIQUID er det perfekte, skånsomme vaskemiddel til alle dine fine og plejevenlige tekstiler. Naturlige proteiner og en kombination af tredobbelt enzym fjerner skånsomt snavs fra fibrene uden at belaste stoffet.
   Den dokumenterede aktive formel i burti COLOR er blevet optimeret med hensyn til dens rengøringskraft og derudover suppleret med en plantebaseret pleje-booster. Den beskytter farverne endnu mere effektivt mod at falme og styrker samtidigt fibrene. Dine tekstiler bevarer farven, smidigheden og deres oprindelige form. Dine kulørte yndlingstøj bliver plejet meget skånsomt og forbliver som nyt i lang tid. Den nye burti COLOR skåner ikke kun dit vasketøj, men også miljøet, fordi formeloptimeringen giver mulighed for en lavere dosering af vaskemidlet, men giver også dit vasketøj en mere skånsom rengøring og mere pleje. At det virkeligt er tilfældet, viser det runde symbol på bagsiden af flasken, det såkaldte A.I.S.E-mærke. Den grønne laurbærkrans er en særlig udmærkelse for bæredygtig vask.

   Kontaktoplysninger

   BurnusCare GmbH
   Augustenstraße 68a, 80333 München
   www.burti.de
   contact@burnuscare.com
   06151/873-604

   Anvendelse og brug

   Overhold tekstilproducenternes plejehenvisninger. Ikke egnet til uld og silke. Intet behov for yderligere vandblødgøringsmiddel. burti indeholder ikke skyllemiddel.

   Indholdsstoffer

   AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, C12-13 PARETH-7, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM COCOATE, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, NON HAZARDOUS REST, NON HAZARDOUS REST, PARFUM, TRISODIUM DICARBOXYMETHYL ALANINATE, SODIUM PYRITHIONE, SODIUM CARBOXYMETHYL INULIN, BENZISOTHIAZOLINONE, SUBTILISIN, SODIUM GLYCOLATE, SODIUM DIGLYCOLATE, CELLULASE, COLORANT, POTASSIUM SORBATE

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler


   VIGTIGT
   Forårsager alvorlig øjenirritation. Hvis der søges lægehjælp, skal emballagen eller mærkningsetiketten være ved hånden. Må ikke komme i nærheden af børn. Bær øjenbeskyttelse. VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt efter med vand i et par minutter. Fjern kontaktlinser, hvis det er muligt. Fortsæt med at skylle efter. I tilfælde af vedvarende øjenirritation: Ring til en læge/søg læge. Bortskaf indholdet/beholderen i overensstemmelse med lokale/regionale/nationale/internationale forskrifter.

   burti
   Flydende finvaskemiddel 26 vaske
   24.76 kr.
   30,95 kr.
   26 vask/e (1 vask/e = 0,95 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.