Produktbeskrivelse og -detaljer
Det økologiske korn, som ikke er korn. Her leder du forgæves efter forstyrrende skaller: Vi udvinder vores enerBiO Boghvedemel Fuldkorn fra de afskallede boghvedekorn – sådan får du et lækkert, lyst mel. Men boghvede er ikke korn – selv om ”hvede” optræder i navnet, kommer boghvede fra japansk pileurt og betegnes som såkaldt pseudo-korn. Uanset om det er til tilberedning af franske galettes, klassiske pandekager, blinier eller en boghvedekage, har det glutenfri mel en alsidig og behagelig nøddeagtig smag.
Alle produkter fra vores ROSSMANN-mærke enerBiO stammer fra kontrolleret økologisk landbrug. Med skånsom og omhyggelig forarbejdning bevarer vi både den høje kvalitet og den naturlige smag. Derudover får vi jævnligt vores produkter kontrolleret af uafhængige institutter, hvilket sikrer vedvarende kvalitet.
- vegansk**
** vegansk fra naturens side
Fødevarevirksomhed
Navn: Dirk Rossmann GmbH
Adresse: Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-007
Oprindelsesland/hjemsted
EU-landbrug
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Økologisk boghvedemel
Ingredienser
Boghvedefuldkornsmel*
*fra kontrolleret økologisk landbrug
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 100 g | |
---|---|---|
energi | 1531,0 kj / 361 kcal | |
fedt | 2,7 g | |
heraf | ||
- mættede fedtsyrer | 0,5 g | |
kulhydrater | 70,7 g | |
heraf | ||
- sukker | 0,4 g | |
kostfibre | 3,6 g | |
protein | 11,7 g | |
salt | < 0,01 g | |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares tørt og beskyttet mod varme. Mel og dej egner sig ikke til indtagelse i rå tilstand og skal altid være godt opvarmet.
Tilberedning
enerBiO boghvedemelet har en lidt nøddeagtig smag og kan forarbejdes til både sødt og sundt bagværk.