Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Læs alt om menstruation!

   Læs alt om menstruation!

   Du kender måske situationen - din menstruation er på vej, og dine følelser og fornemmelser er nogle gange vendt på hovedet! Nogle gange er det ledsaget af smerter i underlivet eller ryggen og en generel følelse af ubehag. Det gør det endnu vigtigere at kende sin egen krop og vide, hvad der er godt for dig i denne tid, og hvilke menstruationsprodukter og intimplejeprodukter der fungerer for dig! Derfor finder du information og gode tilbud om alle aspekter af menstruation samt et stort udvalg af dine foretrukne menstruationsprodukter.

   Klassikeren blandt menstruationsprodukter: Bind, trusseindlæg og tamponer

   Ofte det første valg og absolut klassikeren blandt menstruationsprodukter: Bind, trusseindlæg eller tamponer. Fra små modeller til lette dage til meget absorberende varianter til nætter eller sportsaktiviteter: takket være det brede udvalg af produkter kan du med garanti finde det rigtige bind eller den rigtige tampon med optimal beskyttelse i forhold til styrken af din menstruation.

   Bind, tamponer og trusseindlæg

   Komfortabelt og ukompliceret: Menstruationstrusser

   Menstruationstrusser er et behageligt og bæredygtigt alternativ til bind og tamponer. Underbukserne med integrerede absorberende puder giver omfattende beskyttelse - uden en masse forberedelse. Du skal bare tage menstruationsproduktet på som et par almindelige trusser, og så er du klar til dagen! En anden fordel: du producerer mindre affald med menstruationstrusser. De bæredygtige alternativer findes også i forskellige sugeevner. Så du kan selv bestemme, hvilken beskyttelse du har brug for på hvilke dage.

   Er du nysgerrig nu? Så prøv dem eller læs mere om dem her!

   Et bæredygtigt alternativ: Menstruationskopper, -skiver og -svampe

   Menstruationskopper er blevet mere og mere populære i de senere år. Det er ikke så mærkeligt, for kopperne er særdeles omkostningseffektive og miljøvenlige. Menstruationsskiven som en variant af menstruationskoppen er et andet alternativ til tamponer, bind og lignende: den rummer mere end sin forgænger og giver dig pålidelig beskyttelse mod lækage under din menstruation. Situationen er den samme med menstruationssvampe: det naturlige alternativ er stadig relativt ukendt, men tilbyder mindst lige så mange fordele som de mere kendte produkter! Med alle tre alternativer kan du også integrere aspektet "bæredygtighed" i dette område af dit liv.

   Tips til velvære og hygiejne: Hvad skal du gøre, hvis du har menstruationssmerter og ubehag?

   En hel del kvinder lider af ubehag i underlivet under deres menstruation, herunder stærke menstruationssmerter. Varme, naturlige kosttilskud som munkepeber, masser af væske og motion hjælper ofte med at lindre smerterne. Du kan finde flere tips i vores guide til menstruationssmerter.

   Generelt ubehag er heller ikke ualmindeligt for mange kvinder under deres menstruation. De rigtige intimhygiejneprodukter kan lindre, give dig en frisk fornemmelse, forhindre ubehagelig kløe og holde underlivets flora naturlig.

   Intimplejeprodukter

   121.95 kr.
   Ikke på lager
   facelle
   Intimvaskelotion Meno Plus
   300 ml (1 L = 63,17 kr.)
   18.95 kr.
   Vionell
   Intim-plejesalve
   15 g (1 kg = 4.996,67 kr.)
   74.95 kr.
   13.95 kr.
   DAMENCREME
   Intim vaskelotion
   200 ml (1 L = 564,75 kr.)
   112.95 kr.
   Elanee
   Intimplejecreme
   20 ml (1 L = 3.297,50 kr.)
   65.95 kr.
   30.95 kr.
   93.95 kr.


   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.