Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Opskrift: Veganske æggekager

      Opskrift: Veganske æggekager

      vegansk | laktosefri

      Forberedelsestid: 45 min. + 45 min. køle- og bagetid

      Ingredienser

      Til 12 stykker:

      • 250 g enerBiO speltmel type 1050
      • ½ pck. enerBiO bagegær
      • 1 tsk rørsukker
      • 2 spsk enerBiO olivenolie
      • 2 pakker enerBiO naturtofu
      • 4 spsk enerBiO stegeolie
      • 2 spsk enerBiO gærflager
      • ½ tsk enerBiO stødt gurkemeje
      • ½ pose enerBiO Havre Cuisine
      • enerBiO Sort peber
      • 1 tsk salt
      • 1 løg
      • salt
      • 1 bundt purløg

      Produkter til opskriften

      enerBiO
      Speltmel type 1050
      1.000 g (1 kg = 18,95 kr.)
      18 .95 kr.
      enerBiO
      Olivenolie til stegning
      500 ml (1 L = 105,90 kr.)
      52 .95 kr.
      Ikke på lager
      enerBiO
      Tofu Natur
      200 g (1 kg = 74,75 kr.)
      14 .95 kr.
      enerBiO
      Stegeolie
      750 ml (1 L = 42,60 kr.)
      31 .95 kr.
      enerBiO
      Gærflager
      100 g (1 kg = 389,50 kr.)
      38 .95 kr.
      Ikke på lager
      enerBiO
      Økologisk gurkemeje malet
      60 g (1 kg = 349,17 kr.)
      20 .95 kr.
      enerBiO
      Havre Cuisine
      200 ml (1 L = 54,75 kr.)
      10 .95 kr.
      enerBiO
      Sort peber, hele
      70 g (1 kg = 299,29 kr.)
      20 .95 kr.

      Fremgangsmåde

      Sådan gør du:

      1. Ælt speltmel, gær, sukker, 1 tsk. salt, olivenolie og ca. 125 ml lunkent vand sammen til en dej, og lad den hvile tildækket i 30 minutter. Rul derefter dejen ud på et meldrysset bord, udstik 12 cirkler (9 cm Ø hver), smør 12 muffinforme og beklæd dem med dejcirklerne.
      2. Beklæd hver fordybning med et stykke bagepapir, og fyld med tørrede bælgfrugter for at forhindre, at der dannes bobler under bagningen. Bages i en forvarmet ovn ved 220 °C over-/undervarme (varmluft: 200 °C) i 10-12 minutter.
      3. Form resten af dejen til 24 kaninører, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem midt i ovnen i ca. 5-6 min. til de er gyldenbrune. Tag dem ud, og lad dem køle af.
      4. Pil løget, og skær det i fine tern. Smuldr tofuen med hænderne. Klip purløg i fine ruller. Varm stegeolien op i en pande. Svits løget i tern, tilsæt derefter tofuen, og steg den gyldenbrun.
      5. Krydr den rørte tofu med gurkemeje, salt og peber. Rør til sidst havredrikken i, og lad det hele simre, til den rørte tofu har den ønskede konsistens. Hæld den i de bagte kurve, og pynt med purløg og kaninører.
      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Der er opstået en fejl.

      Opdater venligst siden.