Skræl gulerødder og hvidløg, og skær begge dele i fine tern. Rens forårsløgene, skær dem i fine ringe, læg nogle af de grønne ringe til side.
Varm kokosolien op i en gryde, svits gulerødder, hvidløg og forårsløg heri. Tilføj derefter 600 ml vand, grøntsagsbouillon og appelsinjuice, og lad det simre tildækket i ca. 15 min. til gulerødderne er bløde.
Åbn kokosmælken, og put 4 spsk. til side i en skål. Tilsæt den resterende kokosmælk og ingefærsaft til suppen, og purér det hele fint. Smag til med akaciehonning, salt og peber.
Bag baguetten efter anvisningen på pakken og rist kokoschipsene i ovnen samtidig.
Hæld suppen op i 4 skåle, server hver med 1 spsk kokosmælk, ristede kokoschips og forårsløg. Serveres med skiver af baguette.
Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!