Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Raw Carrot Cake opskrift

      Opskrift: Raw Carrot Cake med kokostopping

      vegansk

      Tilberedningstid: ca. 1 time + nedkølingstid

      Ingredienser

      Til en form (15 stykker):

      • 400 ml (1 dåse) enerBiO kokosmælk
      • 50 g enerBiO cashewnødder naturel
      • 100 g enerBiO nøddemiks
      • 50 g enerBiO kokosnøddeflager
      • 200 g enerBiO bløde dadler
      • 2 spsk enerBiO kokosolie
      • 2 spsk enerBiO akaciehonning
      • 2 spsk kakaonibs
      • 150 g gulerødder
      • 1 tsk. kanel

      Tip: Har du ingen enerBiO nøddemix i huset? Opskriften smager også godt med én type nødder, fx enerBiO valnøddekerner.

      Produkter til opskriften

      enerBiO
      kokosmælk
      400 ml (1 L = 49,88 kr.)
      19 .95 kr.
      enerBiO
      Cashewnødder Natur
      275 g (1 kg = 178,00 kr.)
      48 .95 kr.
      enerBiO
      Nøddemiks
      200 g (1 kg = 209,75 kr.)
      41 .95 kr.
      Ikke på lager
      enerBiO
      Kokosrasp
      200 g (1 kg = 99,75 kr.)
      19 .95 kr.
      enerBiO
      Bløde dadler
      200 g (1 kg = 104,75 kr.)
      20 .95 kr.
      enerBiO
      Akaciehonning
      350 g (1 kg = 134,14 kr.)
      46 .95 kr.

      Fremgangsmåde

      Sådan gør du:

      1. Sæt kokosmælken i køleskabet i mindst 10 timer. Læg cashewnødderne i blød i lunkent vand i mindst 30 minutter.
      2. Skræl, rens og skær gulerødderne i grove tern. Hak dem sammen med nøddemiks i en blender, og tilsæt derefter gradvist de bløde dadler, kokosflager og kanel, indtil der dannes en kompakt masse. Tryk massen med fugtige hænder ud i en bageform (23 × 23 cm) beklædt med bagepapir, og lad den sætte sig i køleskabet i 2 timer.
      3. Hæld cashewnødderne fra, og lad dem dryppe af. Smelt kokosolien. Fjern den faste kokoscreme fra kokosmælken, der har sat sig på toppen. Blend dette med lidt kokosmælk, de udblødte cashewnødder, den smeltede kokosolie og akaciehonning til en glat creme og smør den på gulerodskagen. Pynt med kakaonibs og evt. et par gulerodsstrimler, og afkøl kagen i yderligere 1-2 timer. Skær den i mundrette stykker og server den.
      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Der er opstået en fejl.

      Opdater venligst siden.