Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Opskrift: Kokospannacotta med granola-topping

      Opskrift: Kokospannacotta med granola-topping

      vegansk | laktosefri

      Forberedelsestid: 20 min. + 60 min. afkølingstid

        Ingredienser

        Til 4 portioner:

        • 1 dåse enerBiO kokosmælk
        • 2 spsk enerBiO kokoschips
        • 2 spsk enerBiO kokosblomstersukker
        • 50 g enerBiO kokoschips
        • 1 pose enerBiO Bourbon vaniljesukker
        • 3 spsk enerBiO frugtpålæg med vilde bær
        • 1 spsk citronsaft
        • 50 g enerBiO Bær Müsli
        • 1 teskefuld agar-agar (ca. 2 g)
        • 4 physalis

        Produkter til opskriften

        Nyhed
        enerBiO
        Naturland kokoschips natur
        100 g (1 kg = 129,50 kr.)
        12 .95 kr.
        Ikke på lager
        enerBiO
        kokosmælk
        400 ml (1 L = 49,88 kr.)
        19 .95 kr.
        enerBiO
        Bourbon vaniljesukker
        32 g (1 kg = 873,44 kr.)
        27 .95 kr.
        20 .95 kr.
        Ikke på lager
        enerBiO
        Bær Müsli
        375 g (1 kg = 55,87 kr.)
        20 .95 kr.

        Fremgangsmåde

        Sådan gør du:

        1. Bland den revne kokosnød, kokosblomstsukker og agar-agar (alternativt gelantine) i en lille gryde. Tilsæt kokosmælken, og bring det hele i kog under omrøring. Lad det koge i 1 minut, fordel det så i 4 glas, og lad det køle af. Stil dem derefter i køleskabet i mindst 1 time.
        2. Rist kokoschipsene på en pande, og bland dem med bourbonvaniljesukkeret. Bland frugtpålægget med vilde bær, citronsaft og lidt vand til en glat sauce. Server pannacottaen pyntet med frugtsauce, ristede kokoschips, müsli og physalis.
        Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

        Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

        Der er opstået en fejl.

        Opdater venligst siden.